2009/10/14
08:15

Írta: Ák_

Lázadás#1: riottal meghintett lázadásbe kevert felkelő zavargás

- Ma mit ajánl ebédre? - A konyhafőnök ajánlata ma egy adag félzsíros lázadás sültburgonyával. - Rendben, de pürével kérem. - Ahogy óhajtja. Hozhatok mellé esetleg valami kísérőt? Egy kis felkelést netán? - Nem, köszönöm, ma elég egy Riot menü super sizeban, a többit majd legközelebb. Ja, és nem kérek jeget a kólába. Köszönöm. - Kérem.

Na hát körülbelül egy ilyen konverzáció zajlott fel amikor megkotyvasztódott a durcaság boszorkányos mesterkonyháján (vagy mesteri boszorkánykonyháján? baszki hogy mindig elfelejtem) ez a hanghullámok által behálózott rezzenéstelen remek, amit nem propagálok sehova, mert magáért beszél (IGEN! Megint elsütöttem kedvenc szófordulataim egyikét! NEM, nem jönnek ki a faskönyökömön az ilyenek!)

Egy a lényeg: Hallgassátok, mert jó. És tessék figyelni a lyricsre, mert abban rejlik a lényeg átható faktora. Enjoy!

És köszi szépen a dalajánlást! Jóféle!

2 komment

Címkék: zene

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása