2009/10/01
08:07

Írta: Ák_

megintBMW

Ezt nem hiszem el. Mertugye minálunk - mifelénk - én vagyok a nagy prédikátora a BMW istencsászárságának. No nem mintha ebben itten bárki is kételkedne (kételkedni merészelne, merészkedne), de nem győzöm hozni, szinte becipelni, sőt sokkal inkább talicskán tolni a szerkesztőségbe befelé azt az információhegyet, sőt!, kész félszigetet, ami azt bizonyítja, hogy BMW istencsászár. Akit ez érdekel az majd úgyis körbeszaglássza a BMW TAGet.

Nadehogy mindennek a felütésnek a lényege nem a keretes szerkezet hiányának prezentálása volt, hanem az, hogy megadja az alaphangot és még drámaibb legyen amikor azt mondom, hogy még én is nemhogy meglepődtem, hanem leesett az állam! Kölcsönkérve valaki más frázisát, az állam szilánkosra tört a padlón amikor megláttam eme csoda-durcaságot. Hát nézzétek, nyálazzátok össze, és ha jómódúnak érzitek magatokat (politically correct for fuck-off rich), akkor tegyetek félre egy külön számlán, hogy majd meg tudhassátok venni. A képre kattintva még sok másik képet elérhettek, az érdeklődöbbek pedig mindenféle adat-infóval is könnyedén összefuthatnak, plusz ez egyben a forrásom is nékem. Ladies and Gentlemen, I proudly present: BMW Vision!

EDIT: Lisztes barátomnak köszönhetően extra sok extra jó kép itt!

Jah igen, egy apróság: Nem concept, bemutatták, létezik. Hoppá.

komment

Címkék: design bmw tudás ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján jókép tiszteletreméltó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása