2009/07/24
08:50

Írta: Ák_

Másolat Hami...öö.izé

Ilyenféle muzsikát még úgysem hostoltunk ["'s Mária koktélt oszt" - A Szerk.], hát úgy gondoltam itt az ideje hogy ismét hangot adjunk sokszínűségünk szivárványának. Érzitek a paradox homályba burkolózott képzavart? Ja, ne is mondd. Szóval.

Gondoltam hogy ez olyasféle hogy mégiscsak helyet kéne csapni neki gazdag de mégis tágítható zene-szekciónk gyűjteményében, hát jött a következő kérdés: Ha már Copy baby, és ha Babylon is készen áll, akkor melyik is legyen A Szám Ami Kikerül A Lisztesládára? Hát gondolkodtam sokat majd végül a biztosítékok kicsapásának elkerülése végett, valamint  a köznyugalom megőrzésének érdekében, továbbá a nyugodtabb chillout [let's chill out with your cock out - A Szerk.] fíling átérzékelése szempontjából a lightosabb - de nem kevésbé remekebb! - Tordas lesz a választásom. Legalábbis nyitánynak. Na akkor, klikk és enjoy!

komment

Címkék: zene

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása