2009/07/14
11:02

Írta: Ák_

mégegymonszta

Ha már úgyis olyan régen írtam ide TiNektek (milyen?), akkor mért ne lehetne hogy most úgy folytatom hogy ismét szekciót nyitok a hülyeség egyik netovábbjának. Márminthogy olyasmit postolok amiről már esett a szó korábban. Ugye emlékeztek Rá, kit nem nevezünk nevén, mert nem tudjuk a nevét? Igen, ő A Monszta. Na hát most mégegy monsztával örvendeztetlek meg titeket, habár ez másfajta monszta, ez a fogyasztói társadalom szemétjéből kelt ki, remélhetőleg a teremtői elpusztítását kitűzve maga elé életcélul. Jó monsztulást kívánok. Képre katt flickrhöz, ide katt a websitehoz aminek az apropó-funkcióját nem tudtam maradéktalanul megállapítani(najó, igazából de. részben.), mondjuk ehhez hozzájárult fáradtságom foka legalább akkora mértékben mint másegyéb tényezők.

(és bár tudom, hogy a 'wrapping' TAGnek nem ez a funkciója, mivel ő wrapping-ből alakult ezért kiutaltam neki, amolyan jutalomfalatként)

2 komment

Címkék: tudás alkotmány hero wrapping

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása