2009/03/20
16:30

Írta: Ák_

muzsiiiike

Na az a helyzet, hogy. Mindig valami ütős vagy kevéssé, de inkább kevéssé mondatba ágyalom be a linket az előző hasonló kategóriás postokat felölelő TAGre mutatva. Hát most szakítunk a trendelővel, és csak simán: itt megszemlézés alá vetheted blogunk zene-fürtjét.

Legújabb ajánlatom pedig ismét a dnb kategóriába megy [itt megszemlézheted az egyéb dnb postokat, mind a kettőt - A Szerk.], mégpedig a nagyon jó félébe. A nagyon jófélébe. A nagyonjó félébe. A mai master nem más mint Spor. Legesleg: Stompbox (edereti a the Quemists-é). Ezenkívül még sokat ajánlozgatnék, de probálok valami létmaximumot tartani mert különben betelik a post és a tetjén kifolynak az esszenciális alkotógalvánelemek, vagy hangjegyek. Meg te, drága olvasó, te is túlcsordulnál a sok brutálkiller zenétől és halálra fáradnál. Szóval nem lesz sok de az nagyon. Például a vadőrült 1up. Ez az a szám amire normál ember aszongya: ez beteg. Én is aszondom, de én közben istenítem is. ollé.

Természetesen továbbra sem tudom elég mélyre húzni tecsődotcom hangminőségét, bár itt kivételesen-kifejezetten érződik a nagyfokú basszusimádat miatt. Úgyhogy javaslom az alternatív beszerzési módokat. Persze, kifejezetten az Add-to-Cart-ra gondoltam.

Na, és elérkeztünk a futottak még kategóriához, de még mindig az Olimpikai Játszótereken vagyunk, ezt el ne feledd mielőtt nem klikkelsz. És ezáltal egyenes ágon következik, hogy rohadtulhogy klikkelj: Teh Resistance meg a Supernova meg a 103 Fokok meg a Vakond Túrása. Ha tetszik úgyis feltaláljátok magatokat. Na ez milyen már, minek feltalálni amikor már úgyis ottvagy. Hétszava-szagot érzek a levegőben. Ami kellemes változás a dohhoz képest (dohhoz, hogy néz ki leírva).

Ja és úgy mellékesként a szokásos hope-you-enjoy mellé odafűzném, hogy megjelent Teh Prodigy vadonás új lemeze. Nem hallottam, nem tudom milyen, de a címe - annyira, hogy ezzel zárok - megér egy somolyt: "Invaders Must Die"

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene dnb

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása