2009/02/26
17:00

Írta: Ák_

muzsika vizionálva egy ingabolygó formájában

De talán kevésbé aktualizálva. Merthogy folytatnám az általam is gyakorolt de a blogunk összes bloggere által szeretett, és kétharmadunk által művelt tevékenységet, a zeneajánlást! De nem árulok zsákbacirmit, a mai téma a dnb-t lényegében népszerűvé tevő trió, Pendulum. Kevésbé ismertebb, de eredeti nevükön Planet Pendulum.

Egyébént ha érdekelnének téged, nagyontisztelt olvasó, az eddigi zeneajánlgatások a blogon, akkor csak klikk ide és böngésszél végtelen türelemmel.

Na, mondtam, hogy nem árulok zsákbalószaft, úgyhogy lelövöm a poénokat: Az újfajta Pendulum nem nyerő, nem szeretem, nem jó, egy-két ritka kivétellel (amikor azért meg tudják villogtatni hogy miket tudnak, de mondom, ez ritka) elvesztette minőségét. Ámde! A régiek! Hogy jók-e azt mindenki döntse el maga, de előttük még sosem volt olyan népszerű a dnb mint velük és utánuk. Hogy ez jó-e azt megint nem tudom.

Na térjünk rá. Szóval első nagy sikerük a Vault, ami alapján - akárki akármit mond - minimum istencsászár brutálkillernek kéne kinevezni őket. Itt a szám, akinek bírja a gyomra az igazi dnb-t az hallgassa. Amit művelnek a 2:45 után következő másodpercekben attól kidobom a ballábam az ablakon, wandaful.

Na akkor az igazságérzetem verszatilisan infantilis (és egyben dilis) magjának a nyomására nem fűzök hozzá "such a lot of crap"-et, csak simán linkelgetek még ezt meg amazt. Amúgy amolyan margóra írt, de pirossal kétszer aláhúzott és bekarikázott sidenoteként megjegyezném, hogy felejtsük el a youtube minőséget. Szedjétek le és hallgassátok úgy, valami basszussalteli módon :) Szóval szintén single de én speckó nagyon szeretem: Distress Signal.

Még sokan imádozzák a Masochist-et, aminél az előző kettő sztem jobb de hát kinek a pap kinek a papagáj.

Az új (In Silico) albumukat felejtsétek el, mert... ehh. Na hagyjuk. Igazából legalább van bennük annyi önérzet hogy ők sem dnb-nek jelölték meg a műfajt. Hanem Electronicának vagy mi az anyámnak. Na felejtős.

Igazából Single-ben tudnak legjobbat alkotni. Sztem. De azért vannak jó/híres számaik az első, Hold Your Color című albumukon. A legesleghíresebb a Tarantula, Freshsel, ami vitathatatlanul télleg a legnevesb, hogy ez kinek mennyit jelent, meg hogy úgy amúgy ez mennyire jó, azt te döntöd el, nem lövök konklúziót a fejedre. Ugyan még lehetne linkelgetni ezt-azt, de ha ezek tetszettek, akkor nézelődj körül mindenfelé, vannak még jó számaik azért. Mindenesetre ez a post nem múlhat el Blood Sugar nélkül, ez volt az uccsó. Enjoyold a zenét, have fun. Coma-ra még rájútyúbolhatsz, de kicsit off-branch úgyhogy nem kap linket :)

Ennyi volt az énekóra mára, akinek nem tetszett az kapjon be egy objektívet, vagy ne. A zene sokrétű, és ezt a kurvajó ágát sem árt ha megismered. A következővel majd gyártok egy kis kontrasztot :)

Ák

2 komment

Címkék: zene dnb ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása