2008/12/01
21:12

Írta: LadArt_

Gazdasági virágvásár

Szolgálataimat felajánlom minden kedves jelen- és nemjelenlévőnek, olyan formában, hogy elmesélem milyen detronizáló - jelen esetünkben nem trónfosztó, hanem majdnem olyan - élménnyel kerültem szembe ma, 45 percen keresztül, cirka 10-11 óráig, az Úr huszonharmadikanégyzetedikgyöklogaritmusháromszorosperkettedik hetében. Ilyen hosszú szót még a németeknek is nehéz lenne kreálni, nemde?

Nostehát "társadalomismeret órán" ülvén bejött kedvenc tanári kanárink, és bejelentette hogy videót fogunk nézni. Naivnak épp nem nevezhető, de moderáltan pesszimista szemlélet ellenére padtársaim társaságában halk örömkönnyek helyett néhány örömkurvajót eregettünk szájunk fogainak kerítésén kívülre. Ugyan a körülmények a technikailag magasszinten felszerelt iskolánk szerény kis segédosztálytermében nem voltak a legideálisabbnak nevezhetőek, mégis csillogó szemüregekkel várta az osztályunk a vetítést. Ami el is kezdődött. A cím 3, azaz három féle betűtipussal felírva. áááááááááááááááá, ne bassszz, ez már kisebb szívenütés egy kicsit grafikailag és képileg kiművelt szem számára. Ez legyen a legkisebb baj, de ezek után mifasz?? Egy kurvaszar flashvideo következett, amiben mind a színek, mind a figurák, az ötletek és úgy minden egyben olyannyira ocsmány, undorító, hányingerküszöbömet hatszorosan túllépő mozgoképtelenséggé vált, hogy még visítani se tudtam. Csak hallgattam azt az esztétikai élményt, amit az a töketlen, bárgyú hangon interpretált szöveget előadó, nemsokára-megtalálvalesz-és-seggberakvakeményen-néhánybepipult-feka-által buzi nyújtott. Gondoltam foglalkozom mással, de nem! Csak üvöltött a 2.1 szemből, behatolva a dobhártyám legbelső bensőségéhez, nemtudván se olvasni, se beszélgetni mással, csak a tömény utálat kiülése az arcomra, hogy a tanár igenis tudja meg, hogy ezzel fertőzi az értelmiséginek készülő diáksereglet agysejtjeit, ez senkinek nem tesz jót, és azzal, hogy ezt a förtelmet sugározza az évfolyam minden tagjának, ezzel valakinek - aki ilyen szart csinál - pénzt csinál, aki a pénzből még több szemetet termel, és végül a sok amúgyis meglévő szemét között be fog borítani a nagy ürülék és trágyahalom, és abból csak néhol fog tudni kikandikálni a tehetség vagy zseni szikrája, ami néhol begyújtja a szeméthegyet, hogy lobogjon az egyik része.

Lényeg, hogy ez a pénzügyi válságról szólt, és igen, a mondanivalója néhol információértékűnek nevezhető, de mindez olyan szintű körítésben elénkbaszva, hogy az mindent elfeledtetett velem, amit mondott, és csak a rossz emlék maradt meg, hogy most egy hétig még a legkeményebb pornótól se fog... szirmokat bontani a rózsa az ágyásban, na.

Köszönöm hogy ezt kiadhattam magamból, bárkinek kérdése van, ne tegye fel, mert nem fogok rá válaszolni, ha mégis, kérdezze meg a kezelőorvosától, hogy ki ő, és mire való, és hogy van-e ilyen, merthogy én nem tudok róla, de a gyógyszerészemről meg pláne nem, szóval elsőnek oda menjen. Igen, te vazzeg! Vigyorogj otthon. Jahogy, még adásban. End of line.

komment

Címkék: agyrecesszió

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása