2009/02/24
18:05

Írta: Ák_

béemduplavé

Nem is igen tudok mit hozzászabni. Valóban csodatevő jóatyaúristenként tisztelem ezt a márkát, aki azt kérdezi miért az lépjen egyet hátra és bassza arcon magát! (idézetben lehet káromkodni! mintha amúgy bárki megpróbálná megtiltani. énblog wazeeeeeeee)

Szóval, nem méltatnám hogy mér is jó a legjobb, csak koncentrálódjunk a reklámokra, elvégre arról akar a szó lenni. Igazából gondolkodom a post kettébontásán mert a kisebb adag információkra könnyebben vevő a blogot olvasó átlagmajo látogató. Ennek ellenére kaptok jósok videót. Két embed, az első kötelező, többi saját belátásra, vény nélkül nézhető.

Na. BMW nem játszik kicsiben. 2001-ben megbíztak 8 retekjó rendezőt, hogy szabjanak össze 8 retekjó rövidfilmet amiben kedvenc autóm is szerepel nemmellesleg. Van ahol amúgy majdhogynem lényegtelen a kocsi. Na mindegy. Tudom nem a szokványos reklám, ez inkább csak egy csöppet related, de annyira jó, hogy látnod kell. Clive Owen és a BMW csak a közös mindben, ne keress összefüggést.

Na embeddel jön Guy Ritchie: Star című alkotása. Enjoy. Én retekjót röhögtem rajta először. meg aztán megint és megint. Na here goes

Sztem ez a legjobb, illetve... ezt élveztem a legjobban merhogy ez tán az egyetlen vicces. Még egy kap embedet, de ha esetleg valakit érdekel a többi is, akkor a linkek itt lesznek alul. Ajánlanám nemes figyelmed szélesívű látókörébe Tony Scott rövidfilmjét. Zse-ni-á-lis. Feltétlenül megnézni! Mellesleg van benne általam imádott Gary Oldman meg kevésbé Marilyn Manson. És még sokan mások. Kár h undor zé van benne.

 

Na hát embedről ennyit. Van még sokmindenféle, köztük John Woo is, aki bírja azt is élje át, retek pörgősre sikerült. Meglepő, mi? Na full lista alul, de azok igazából nem annyira maradtak meg. De azért ha ráérsz nézzél körül mert mind megér tíz percet ha épp van időd :)

John Woo: Hostage

Még:

Hát ennyi volt a móka mára remélem élvezted és legalább a kötelezőt megnézted. A felsorolás erősen kísérleti jellegű, furán néz ki így szerkesztő-nézetben. Hm.

Na, jön majd a második kör az igazi BMW-reklámokkal :) Örülsz, mi?

Ák

Szólj hozzá!

Címkék: reklám bmw

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása