2011/10/23
14:51

Írta: LadArt_

Digitális Design tanfolyam // MOME line

Aki szeretne komolyabban foglalkozni a designnal, tervezési módszerekkel, annak ez a tanfolyam komoly segítség lehet. A képzés novemberben indul, 18 alkalomból áll, és aki október 28-ig jelentkezik, az 25% kedvezményt kap, ami nem rossz, lévén, hogy elég borsos összeget kérnek érte.
A teljes posztban megtalálhatjátok a pontos kiírást, árakat, időpontokat, leírásokat.
 

Novemberben indul a MOME line, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem design műhelyének 18 hetes Digitális Design kurzusa, amelyen a résztvevők egy gyakorlatközpontú, átfogó tematika mentén a legtapasztaltabb designerektől és webes szakemberektől sajátíthatják el a progresszív tervezési módszereket.
 
Kreatívügynökségek, kutatólaborok és nemzetközi sikerű magyar szoftverfejlesztő cégek bevonásával a MOME line olyan továbbképzési lehetőséget kíván biztosítani, amely biztos alapokra épülő, naprakész ismeretekkel és gyakorlatközpontú oktatással piacképes tudást ad. Ez lehetővé teszi a webdesignerek számára, hogy a tanfolyamot elvégezve minden tekintetben minőségi digitális felületeket tudjanak létrehozni.
 
A kurzus elméleti előadásokból és az azokat követő gyakorlati workshopokból felépülő tematikája a webdesign alapjaitól többek közt a user interface designon, webes tipográfián, flash designon és az alkalmazásfejlesztésen keresztül a mobileszközökre optimalizálásig számos területet magában foglal. Emellett workflow és jogi ismeretek is szerepelnek az előadások között. Két helyszínen folyik az oktatás, az elméleti előadások a Moholy-NagyMűvészetiEgyetemen (1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.), a gyakorlati órák az XMSAkadémia oktatótermében (Duna Plaza - 1138 Budapest, Váci út 178.) zajlanak majd.
 
“Igyekeztünk minél több praktikus, életszerű részterületet összeválogatni, ezek később akár önálló modulként külön kurzust is kaphatnak, így a jelentkezők egészen részletekbe menően foglalkozhatnak majd az alkalmazástervezéssel vagy a reklámokkal. A sokszínűség másik előnye, hogy a cégek és szakemberek tapasztalatot cserélhetnek, kapcsolatokat alakíthatnak ki a tanfolyam alatt.” - mondta Bakos Maxim, a MOME line ügyvezetője.
 
Jelentkezés:
 
A húsz férőhelyre november 14-én éjfélig lehet jelentkezni a DigitálisDesigntanfolyam honlapján (www.digitalisdesign.momeline.hu) megadottak szerint, a tanfolyam bevezető díja 300 000 Ft+ÁFA. Az október 28-ig jelentkezők 25% early bird kedvezményt kapnak.
További információt a digitalisdesign@momeline.hu emailcímen vagy a +3630 577 6061 telefonszámon tudsz kérni.
 
A Digitális Design tanfolyam szakmai partnerei: Carnation, eSolution Kft., Gawker Media, index,
Integrált Média Megoldások, KIBU, kirowski, mito, Proud, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, valamint az XMS Akadémia.
 
A MOME line - design műhelyről:
 
A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem designügynökségeként a MOMElinedesignműhely 2008 óta folyamatosan fogad tervezési feladatokat, pályázatokat hirdet és bonyolít le, valamint kiemelten kezeli a design társadalmi és gazdasági szerepének széleskörű tudatosítását például a Budapest Design Meetup eseményein keresztül. Munkánk szerves része a designoktatás már kisiskolás kortól kezdve valamint folyamatosan indítunk felnőttképzési programokat, a szakmai specializációt segítő továbbképzéseket.

Szólj hozzá!

Címkék: design super jóprogram

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...