2011/02/08
12:28

Írta: Szerb Lisztesember

FACEBOOK iroda

Az itt bemutatott képek a Facebook Californiában leledző irodájának belső terét mutatják meg a nagyközönség számára. [megjegyzés: vetekszik a Google irodájával, de erről majd holnap] Mivel mára ez a Facebook HQ-ja, ezért nagy odafigyeléssel és komoly koncepciókkal próbálták felépíteni. Az egyik ilyen volt, hogy nem akartak egy központi monstrum egységet, így egy könnyen átjárható és kreatív légkört teremtő építmény született.[bár 14 000 négyzetméteren helyezkedik el a csöpség.] A tervező cég szerint jó kis megrendelő volt Facebook Bácsi, hiszen ahogy belépünk az épületbe rögtön egy eredeti láva-fallal találjuk szembe magunkat. Ezt a falat egy normális megrendelő úgy kapta volna ki, mint Marci hevesen, de nem a Facebook. Az egyik képen címszereplő daru pedig még az építkezésből maradt ott, mint valami modern installáció. [jó is.] Az épületet mindenki jólétére energiatakarékos izzók és LED-ek világítják be. A padlón külön beton utacskák is vannak, ezért nagyszerű közlekedési eszköz a dolgozók számára például a kétkerekű gördeszka. A torta a habon viszont, hogy a dolgozók szabad kezet kaptak saját orcájuk szerinti átalakításokra mint például stencilek vagy különböző installációk alkalmazásával.

1 komment

Címkék: design facebook tudás környezetvédelem világnézet super jókép tiszteletreméltó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...