2009/07/05
21:41

Írta: Szerb Lisztesember

BL@CK Powa

Ha már mindig úgyis a designcsomagolásokkal dobálózunk a blogon, úgy gondoltam ezt jó lenne összeházasítani a street-art részleggel és az így létrejövő zabigyereket pedig bemutatni a kisközönségnek.

 

Így történt.
Clash Black Power Limited Edition Cans

clash black power limited

 

Szólj hozzá!

Címkék: design street art wrapping

2009/07/04
10:32

Írta: LadArt_

háthát..

"Ez itt a végszó, bár nem poén, de remélem, hogy leesett. Ez neked szól, s tanulsz majd belőle egy keveset, hogy mi a bizalom, milyen csalódni másban."

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube

2009/07/04
09:26

Írta: Szerb Lisztesember

Kertész

A Fotózás-Nagyjai sorozat mai tagját egy André Kertész keze által készített kép-ezi. Címe: The Dancing Faun  

The Dancing Faun by André Kertész

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény tudás jókép tiszteletreméltó

2009/07/03
17:08

Írta: Ák_

deathmoon

Ma a netet böngészve beleakadtam egy állítólag "Full Moon"-nak gúnyolt koreai tervezetbe. Namármost sajnálatos módon a messziföldi Azerbajdzsán (mi?? ilyen van?!) ad majd otthont a Halálcsillagnak (pontosabban a Halálholdnak), mert úgy gondolják, hogy a Kaszpi-tenger megfelelő háttér lehet a monstrummal való fényképezkedéshez. Nyugi, Azerbajdzsán nem fogja átvenni a világ feletti hatalmat (átvenni? mért most kinél van?), egyrészt mert ez csak egy concept másrészt mert alig lenne felfegyverezve az objektum harmadrészt meg mert úgyis atomot dobunk rájuk ha szórakoznak. Ennek szellemében mondok boldog születésnapot Lisztes mester-admin-szerkesztő-barátomnak, meg sok bolondogságot és jó sűrű tejszínhabot a kakaóra.

Szólj hozzá!

Címkék: design star wars jókép

2009/07/03
16:30

Írta: LadArt_

Horseriders Toward The Abbys

Nemépp vagyok ennek a zenei stílusnak a hívője, de ez engem nagyonis megfogott, mi több szerintem zseniális a klippel együtt, najó, vannak filmileg benne kivethető momentumok, de ugy a közepéig azt gondoltam, hogy zseniális, utána meg azt hogy rendben van. Kellemes július harmadikát kívánok, és itt ragadom meg az alkalmat hogy adminunk és szerkesztőnk (Szerb Lisztesember) világrajöttének évfordulója alkalmából gratuláljak, magyarul boldog születésnapot, még magyarabbul bódogot, tesó!

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube

2009/07/03
15:23

Írta: Szerb Lisztesember

1 Gömböc Fagyit kérnék

Végre valahára egy réges rég óta fennálló problémára talált választ szerkesztőségünk kicsiny keménymagja. A problematika zárját pedig nem más kulcs nyitja, mint a „Mire-is-költsük-oly-sok-pénzünket?” kérdésre adott válasz. S eme válasz nem más, mint a magyar fejlesztésű Gömböc. Mely honlapjának én személy szerint még a webdesign tag-et is oda jutalmazom, mert ötletesen kivitelezett ízlés. Megtestesülve.
Hogy miről is zuhan itt a szó?
A legelső homogén kelj- fel Janásoról, mely limitált edició és külön számozást kap, az aktuális dátumnak megfelelő évig felmenően. Sőt nem árulok el nagy titkot, hogy a szám nagysága és a Gömböcke ára fordítottan aránylik egymáshoz. Persze ezen kívül még megadhatjuk Gömböckénk anyagát, színét meg miegymását, hogy még egyedibbé tegyük. És végül de nem utolsósorban, erre tessék beszambázni a Gömböc-rendelési-sorba.
Én már benn állok.

http://www.gomboc.eu/

 

1 komment

Címkék: design webdesign tiszteletreméltó

2009/07/03
10:01

Írta: LadArt_

Flickr.StarWars_Joint Operation

Nanemám a füves cigit szív yoda és attól ilyen zöld-e kérdésre kapunk itt most egetrengetően tájfunszerű válaszokat, egyszerű és öncélú vizuális kalandra hívom csupán a kedvetlen olvasót. Naszóval elindult a FlickrPros rovatunk, aminek keretében érdemes hát a vizilovak közé csapni és kattintani a mellékelt rebarbarábrára. (szépfajta képzavar volt ez)

Szólj hozzá!

Címkék: best of flickr tudás jókép

2009/07/01
20:01

Írta: LadArt_

$Utalok$

2 komment

Címkék: alkotmány képalkotás jókép

2009/07/01
15:58

Írta: Szerb Lisztesember

Apukalipsz

Ha mostanában már úgy is arra fordította szerény blogunk gőzteljestményének jelentős hányadát, hogy Muse-féle dallamokat mutogasson, úgy érzem eme jó szokást kár lenne pont ma megszakítani, így én is ide pakolok egy jóféle számot. Íme.

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube

2009/07/01
09:10

Írta: Ák_

AuTópályaMonsTA

Megvan a legújabb horrorfilmek sztárja, az autópályák réme, Highway Monsta! Mert ugye ötletekből sosem lehet elég, ez pedig egyedi és juhú, innovatív, meg még magadban süsd el a szokásos szavakat. Nem azért mondom, tényleg jó a téma, csak nincs kedvem regényt kanyarítani köré, győződj inkább meg saját retinád megfelelő szögbe állításával. Arra, arra, igen, majdnem, mostmegvan! Ügyes.

1 komment

Címkék: street art alkotmány jókép

2009/06/30
15:30

Írta: Ák_

chip-drive

Hamár a svájcibicskákon is széria a flashdrive, nehogymár kimaradjanak a jóból a pókerzsetonok "poker chip design" címszavak alatt talált egyedei. Mert mekkora jó már az, ha éppen játszasz a zsetonjaiddal, és mondjuk meg akarod hallagatni a kedvenc számodat, és akkor csak betoszod a zsetont az előmelegített, előre magad mellé helyezett laptopodba, és már mehet is a móka. Tiszta praktika. (...) De legalább jól néz ki (főleg a bal).

Szólj hozzá!

Címkék: design

2009/06/30
11:03

Írta: Szerb Lisztesember

Fel Hőőőő

Új Pixar kisfilm a láthatáron, mely megsúgja a becses titkot, honnan is jönnek a kisbabák. Persze 3D-land giccses állatokat gyártó lakói közül is csak egy van talpon, aki atom eredeti. De meg kell néznetek a piciny műsort, hogy megtudjátok ki is ő.

https://www.youtube.com/watch?v=D2d_TEo2M9Y

 

1 komment

Címkék: film youtube tudás

2009/06/29
12:04

Írta: Szerb Lisztesember

Andy Bird

Mivel rég állt módomban muzsikát adni füleiteknek, úgy gondoltam, hogy az idő el lippiti klippitizett hozzám és szólt, itt vagyok. Tehát ha már ez a nem mindennapi/egészen mindennapi eset megtörtént, választásom nem másra esett mint Andrew Bird-re akiről az a hír járja, hogy modern korunk zenei polihisztora. Állítólag két foggal is el tudja fütyülni Beethoven sokadik szimfóniáját. Há vagy nem. De ezt ő csínálta.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube tiszteletreméltó

2009/06/29
11:55

Írta: Ák_

KOrfű

Hamár egyszer úgyis említgettem Újonc mestert (tudom kicsit paradox, hogy egyszerre 'újonc' és 'mester', de ez van), akkor sessionné növöm ki magam, és most ismét. Na nem csak úgy öncélúan, csakhogy elmondhassam, hogy én mindenkinél több sessionné bővült posttal büszkélkedjek, hanem mert istenkirály volt a beszólás, amin lehet, hogy csak én röhögtem, de nekem az év poénja volt. A kontextus igencsak nem mindegy, de én most csőg leszek és nem magyarázom el :D have fun!

"Sziasztok Korfu!" - Z. "Ú." P.

Szólj hozzá!

Címkék: super favourite quote of the day

2009/06/29
08:01

Írta: LadArt_

biciklisZárorgia

Egy kis hét elejei kitekintés az autólopás parányi hogyhíjjákába. Nem látom be hogy Bodrikutya az anyósülésen szimbolikus lenne, ámdehogy a számzáras lakatot ki lehet nyitni félperc lepörgetése alatt, igaz hogy a többi elég necc. Gőzborotvát a seggébe az ilyennek. A lopósoknak is meg kell élni valamiből nemde? Nameg a lakatgyárnak is.

 

Szólj hozzá!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...