2009/08/08
07:47

Írta: Ák_

liftidézet

Hm. Még jó, hogy van egy 'nonsense' TAG-em, így nem csak a Quote of the Day-t tudom gazdagbítani. Éljenek az ősidőkben épült panelek ősidőkben tervezett liftjeiben kiírt őshülyeségek. Komolyan mondom aki ezt ráfogalmazta a falra azt meg kéne hívnunk egy kis vendégbloggerkedésre. Szerintetek elképzelhető, hogy igazából belülről akarja bomlasztani a rendszert, és tulajdonképpen a világ egyik leghatalmasabb szarkazmushullámát láthatjuk a liftekben? Komolyan mondom más magyarázatot nem tudok elképzelni arra, hogy hogyan kerülhetett ki a levegőre egy ilyesmi [emiatt be is kerül az 'a világ tévedései' TAG-csokorba - A. Szerk]. Meg persze aki fogalmazta. Mármint a levegőre ki. Érted. (merthogy ilyet mondjuk én írok ha humorizálni akarok és éppen szarul megy)

"Tüzet okozó tevékenységet folytatni tilos!"

1. ügyesen észrevetted ismét bevetettem a zárójellel operáló alegységet, aminek kulcsa hogy a zárójel végére már nem tudod, mi volt előtte

2. Kétszer is használtam az általam egyébiránt nem-éppen-preferált-sőt-kifejezetten-nemkedvelt 'Komolyan mondom' frázist. Felháborító. És csak utólag vettem észre, hogy kétszer is, addig abban a naiv tudatban ringatóztam, hogy csak egyetlen egyszer. FEL-HÁ-BO-RÍ-TÓ!

komment

Címkék: nonsense quote of the day a világ tévedései

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása