2009/06/15
07:24

Írta: Ák_

fogyasztói társasdal

Emlékeztek arra, amikor ajánlottam a 12 majom című filmképződményt?

Dehogy haragszom, elvégre mégsem várhatom el, hogy mindent fejben tartsatok. Csak remélem megfelelő információnak kellett helyet szorítani amikor ezt kitettétek az utcára fagyoskodni. Na, szóval, a kevésbé memóriadúsítottak kedvéért megdoblak titeket egy egész darab linkkel, ami itt jön. Hoppá, remélem elkaptad. Tudom, bocsi. Kicsúszott.

Szóval most ezt kombóznám össze Lisztes csoportterápiástársam Typography címen futó ősrégi dallamokkal konnotáló postjával. Még valamikor az 'istentudjamikor' kategóriába tartozó idősíkban rakta ki, egészen konkrétan az előző évben. Szóval, typographyban/ben olvasható/látható ahogy Brad Pitt egy diliházban magyarázza Bruce Willisnek*, hogy miért is vannak bezárva, ügyesen párhuzalozva a fogyasztói társadalom rondaságával. Egyébként belinkelem itten az eredeti jelenetet is (embedding disabled by request), amit tessék szépen megnézni, mert kibaszott vicces. Plusz abból az is lejön, hogy mit hogy mond, és sokkal értékesebbé válik ilymódon a typography, mert nagyon jól megoldott mindent a kedves alkotó. Na, please enjoy.

 

* természetesen nem a két színész beszélget, hanem a két színész által alakított karakter, és 'for the record' megjegyezném, hogy ezzel én természetesen tisztában vagyok, csak így esetleg közelebb kerülhettek a hangfekvések beazonosításához. Konkrétan Mr. Pitt-éhez. hoz. höz. Thanks for reading.

Szólj hozzá!

Címkék: film youtube

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása