2009/04/27
08:24

Írta: Szerb Lisztesember

Sony Omega

Na most akkor legyen az, ami múltkor nem volt. Pontosabban, hogy egy GiGajó fotó-aparátot rakok a kedvenc olvasóközönségem szemügyébe [persze ennél a kütyünél is játszi könnyedséggel lehet jobbat találni, ezért is nem használtam a GiGa-Ultra-MeGa-jó kifejezést]. Mivel, nem kütyü-teszter oldal vagyunk, ezért ott még nem tartunk, hogy teljes teszteket írogassunk, viszont egy impresszív kisfilmet azért bátorkodom bemutatni.
Nem tudom, ti hányféle fényképezőgép-bemutató-reklámfilmet láttatok már, de nekem most ez a kedvencem. Kézzel válogatott, rostos szemfényvesztés és tartósítószer nélküli szenzációhajhászás megy, több mint két percen keresztül, de van olyan amikor erre van szüksége az embernek. [Apropó: a zenéjéről rögvest egy régi, atipikus Linkin Park szám jutott az eszembe. Sajnos Tube videóból csak egy Yamakasi részlet alá préselt változatot találtam, de ez
itt található.]Ha netalán tán valakit érdekelne maga a gép, akkor erre haladhat tovább az officiális oldal felé.

 

Szólj hozzá!

Címkék: youtube tudás képalkotás megapixel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása