2009/02/15
20:16

Írta: Ák_

bámulótorony többféle képen

Hát akkor folytassuk egy kicsit a muzsika-szessönt. Attól tartok ezt is sokan ismerik de hátha mégse. Aki nem ismeri az 3 új élménnyel gazdagodhat. Aki meg igen, remélem az is gazdagszik eggyel legalább. De szegényebb frankón nem lesz úgyhogy megy a post.

Mai témám All Along The Watchtower. Nem fűznék hozzá sokat, hallgassátok. Ez itten a Bob Dylan-féle verzió, a legismertebb (nem véletlenül), és az eredeti. A Jimi Hendrix-féle is elég ismert, azt is belinkelem, bár az kicsit kevésbé jó, szerényen személyes véleményem legalábbis úgy gondolja. Na azért itt van. A harmadik és sokaknak új a Bear McCreary verzió ami kedvenc sorozatomban van de nem ez a lényeg, hanemhogy nagyon jó. Talán a dobok? Nemtudom. Na ezt is tessék meghallgatni aztán ne tessék dönteni hogy melyik a legesleg, mert nehéz és amúgyse kell. Legyen csupán pure enjoy, azaz kosznélküli élvezés élvezet.
Ja és majd elfelejtettem, itt a lyrics, feltétlenül kell hozzá :) have fun

(az első kettőhöz klip is jár azokról nem nyilatkozom mer' nemláttam őket. oeo)

Ák

Szólj hozzá!

Címkék: zene ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása