2009/02/09
21:10

Írta: Ák_

az legelső

Már annyiranagyon régesrégen meg lett ígérve jómagam által kedves barátunknak cafatkának, hogy ki lesz postolva ő itt, hogy azt már el sem tudom mondani se írásban se szóban se az információközlés bármely más formájában, például kettes számrendszerben elpittyegve sem.

Szóval a lényegességét kihangsúlyozva a dolognak csak azt akartam szándékozni mondani, hogy már kurvarégen. De folyton el lett halasztolva mert sosenem volt semmi apró apropó amilyen indokkal tulajdonképpen ki lehetett volna postolni azt amit már annyira régen megígértem hogy kipostolok, és ezért nem lett kipostolva. Igazából apropó most sincsen se apró se nagy de már annyira ég a bőr a képemről (nem) hogy muszály(igazából pontos j de a tökugyanolyan ejtés miatt nem számít fonémának és ezáltal úgymond tulajdonképpen rohadtul semmi értelme nincsen a ly és a j megkülönböztetésének, de a lényeg, hogy most amolyan tüntetésül írtam így, pedig amúgy tudom, hogy hogy kell) kipostolnom mindenféle (mekkora vicc amikor soksoros zárójel van a mondat kö-rohadt-zepén és utána mintha mise /nem az istentisztelet, hanem a másik értelme a szónak, igazából külön kellett volna írjam/ történt volna úgy van folytatva a mondat, ezt úgy utálom) különösebb téma/indok/akármi nélkül is.

Szóval úgy egyébként alapvetően az ötlet (amiből nem öt lett) az lenne, hogy ki legyen itten postolva, hogy bizony már hosszú hónapok óta megvan a legeslegeslegeslegeslegelső törzslátogatónk, törzsnézőnk, törzsrajongónk, ő pedig Cafatka lenne! Éljen soká! Köszönjük neki, és ezt nem csak én látom így, hanem egészen biztos vagyok benne, hogy mind-hár-man osztjuk eztet a véleménytet. (És ott a legesleges résznél tekintsük úgy, hogy leges az n-ediken, csak nem akartam odarakosni a zárójelezést az előzőekben leírtak és azonmód prezentáltak miatt)

Szóval long live az első törzslátogatónk, Cafatka!

(ps egyelőre - ennek a postnak az erejéig - ez a szín marad oszt majd meglássuk)

(ps2 az alcímet hol az anyámba kéne lássam?)

2 komment

Címkék: cafatka

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...