2008/12/28
23:08

Írta: Szerb Lisztesember

Zsolti a béka

Zsolti a béka, a térség fejvadásza
Lenne, ha ember lenne, lenne, de még nem az.

Szólj hozzá!

Címkék: star wars

2008/12/27
11:10

Írta: Szerb Lisztesember

EXTREME-ULTRA-MEGA-TOTAL-NANO-PREMIUM-GIGA-FULL -PRO-FUSION-ULTIMATE

Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem egy egészen humoros világban élünk. (Persze néha nehéz ezt az oldalt meglátni, tudom.) De amikor igen, akkor leginkább a dolgok abszurditásában fedezhető fel. Magyarországon abból pedig igazán nincs hiány, mármint abszurditásból, paradoxonból meg karikatúrákból. Gondoltam megosztom veletek a minap történt vásárlói élményemet. Történt ugyanis, hogy egy közismert narancssárga elektronikai „közértben” jártam, eredeti tervem szerint memóriakártyát venni, na már most amikor én közöltem szándékomat az eladóval:

- 2 Gigabájtos memóriakártyára lenne szükségem.

- És Ultra II vagy Extreme III?

 

Na igen, ott döbbentem rá az elnevezések abszurditására. Persze leírva ez nem üt akkorát, de nekem akkor is katarzisom volt a boltban. (Ha nem lehet átélni olvasd fel hangosan, nagy beleéléssel.) Végül is csak, hogy mindenki megnyugodjon Ultra II-t vettem. : ) . Plusz ezzel a lendülettel, összegyűjtöttem a ma használatos, tupírozó jelzőket-elnevezéseket.(Vagy hogyhivjákokat.)

 

EXTREME-ULTRA-MEGA-TOTAL-NANO-PREMIUM-GIGA-FULL-PRO-FUSION-ULTIMATE

 

Szólj hozzá!

2008/12/24
16:09

Írta: Szerb Lisztesember

Hé, van tejed?

Minden testépítő brudnerünknek, innen üzenem, hogy megvan a szupertitkos, szuperjó, proteinben gazdag, testpuffasztó lötty neve. Tej. Úgy bíz, az a fehér, dobozos bigyó a hűtőben. (Meg a tehenek tőgyében, másodsorban. A Szerk.) Most már bizonyított tény, ha olyan nagyra akarsz nőni, mint Bátmán, eztet kell idogálni, naphosszat. Hiszen minden kétséget kizáróan ő már két éves kora óta csak tejen és müzlin él. Ettől feszül annyira az a Batmellizom.

Szólj hozzá!

2008/12/24
12:28

Írta: LadArt_

Xmas in TeXas

Csakazért sem kívánok mindenkinek boldog Karácsonyt és bizbaszizékben gazdag Újévet, mert ez olyan snassz lenne harmadszorra;)

Szólj hozzá!

2008/12/24
10:33

Írta: Ák_

Iksz más

Boldog karácsonyt mindenkinek. Legalábbis akit nem zavar, hogy eszontam.

Apropó X-mas gift, ne felejtsétek el betenni a fa alá a The face of the enemy-t. Bizony, bizony, már ilyen közel a január közepe, elkezdtek szállingózni a Battlestar Galactica utolsó tíz részét felvezető párperces webisode-ok. Amúgy én a scifi.com-ról nem tudtam megnézni őket de mivel ingyenes részekről van szó, mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül navigáltam át a kedvenc torrentkeresőmre, ahonnan lejött seperc alatt.

Hogy hogy van kedvenc torrentkeresőm amikor nyilván nem szoktam torrentről semmit letölteni? Ezt én sem tudom.

Na mindenesetre azért a plot-ot tessék átfutni a scifi.com-on. Aztán meg jó nézést. Ja, és nekem tetszik. Ja, és a Gaeta-Hoshi jelenetet csak erős idegzetűeknek. És szerencsére a torrentverzió nem úgy van vágva mint anno a resistance, vagyis nincsen tízperc reklám minden félperc film előtt és után. Szóval pure enjoy.

Igen, tőlem csak ennyi ajándékra telik. Azért biztos lesz aki értékeli.

Ák, over and out.

ui: Az beteg, ha azt álmodtam, hogy rendebjött az oldal kinézete? XD

(Ja és a plothoz még annyit hozzátennék, hogy ha ekkora helyen sikerül valami igazán retekjót kihozni belőle, akkor megint aláírom, hogy ezek kurvajól nyomják, és megint megleptek valamivel.)

Szólj hozzá!

2008/12/24
00:01

Írta: Szerb Lisztesember

christmas tré

Mindenkinek boldog karácsonyt! (Akinek pedig nem hózentróglija, az ne vegye magára.)

Szólj hozzá!

2008/12/22
15:08

Írta: Szerb Lisztesember

Mi ez? Jóvideó!

My Drive Thru  - Santogold, Casablancas, & N.E.R.D.. HoOoPPá valaki elég keményen oda tette magát a grafikai oldalon. Nem vagyok nagy N.E.R.D. fan, de ezzel a számbedolgozásukkal azért belopták magukat a szívembe. A klip pedig egyenesen isten. Ez a paper clip-dolog nálam nagyon bejövős nem tudom, ti hogyan vagytok ezzel. És ami még figyelemre méltó ezzel a megoldással kapcsolatban, hogy ez alapjáraton csupán egyetlen ötlet, mégis az egész videón keresztül úgy tudják csűrni-csavarni, hogy újat adjon, így ne váljon unalmassá. Na hajrá.

Szólj hozzá!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...