2012/04/01
08:49

Írta: LadArt_

Best Of Stilblog 2.

Úgy gondoljuk, hogy nem maradhatunk ki a tömegből, akik hírt adnak a nem éppen április 1-jei tréfáról, vagyis a második alkalommal megrendezett Best Of Stilblogról, hiszen a múltkorin is ott voltunk és elég jól éreztük magunkat, sok érdekes emberrel találkoztunk és sok gyönyör dolgot láthattunk. A különbség az, hogy amikor az elsőre csináltam a plakátot, fele ennyi fellépőt és programot kellett feltüntetnem, mint a mostanin, ami jó jel. Sőt, este még koncerteket is szerveztek nekünk/nektek. Tehát ma mindenki megy a Merlinbe, mert ha nem, akkor azt tudni fogjuk.

A hajtás után olvashatjátok, mit írnak erről az egészről a Stilblogos lányok.


Újra megelevenednek a bejegyzéseink! Legújabb kedvenceinkkel 2012. április elsején találkozhattok a Merlinben, nem, nem tréfa, ismét nagyon komoly design vásár várható, ami a Cyclechic.hu-nak köszönhetően ezúttal még bringás szekcióval is bővül. Újdonság lesz továbbá az esti zenés mulatság is öt énekes-dalszerző közreműködésével, de a már megszokott vetítettképes előadások és workshopok sem hiányozhatnak.

A design vásáron személyesen találkozhattok kedvenc tervezőinkkel, művészeinkkel, élőben ismerkedhettek meg munkáikkal és haza is vihetitek azokat! A nap folyamán két meetup keretében néhány alkotó és a bringás design képviselője számol be egy számára kedves, vagy éppen aktuális projektjéről. Klassz zenékről ezúttal is kedves barátaink, a Lamantin Dj-k gondoskodnak. Az áprilisi Best of Stilblog végül egy nem szokványos koncerttel zárul – fiatal dalszerző énekesek – Hó Márton, Ponikló Imre, Kristóf Norbi, Csató Józsi és Mórocz Tamás – játszanak akusztikus dalokat egymás szerzeményeinek feldolgozásával.

15.00 – Cyclechic.hu presents: Bringaépítők és bringás designerek, bringás design előadások
- Merényi Bicycles - https://www.facebook.com/merenyibicycles
- Csajbringa - http://csajbringa.blog.hu/
- Cyclechic - http://cyclechic.blog.hu/


17.00 – Designerek előadásai:
Videodress (Vörös Gyöngyi & Illés István) - http://videodress.hu/
Reich Wanda & Varga Noémi - http://numbernowdesign.tumblr.com/
FLATLAB - https://www.facebook.com/flatlab
Kiss Miklós - http://goldenroach.com/


19.00 – Singer Songwriter akusztikus koncertek:
Hó Márton - https://www.facebook.com/homarton
Ponikló Imre - https://www.facebook.com/ambersmithband
Kristóf Norbi - https://www.facebook.com/pages/Norbert-Kristof-official/174784895883772
Csató Józsi - https://www.facebook.com/bandbioberber
Mórocz Tamás - https://www.facebook.com/bermuda.hello

A koncertre a belépő 500 Ft

Szólj hozzá!

Címkék: jóprogram másblog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása