2011/07/03
14:36

Írta: Szerb Lisztesember

Mr. Shabba!

Jé, ma is jóféle film plakátok nap van. És a habó a tortán nem mást mint az ingyenes worldwide kiszállítás. Bár gondolom a 32 dolláros vételár azért így is jó pár embernek megmenti a fogzománcát. [hiszen nem lesz garas mit hozzáverjen] No de sebaj mint mindig a nyálcsorgatás most is ingyen van. Szerencsénkre. Tehát szájat kinyitni és nyáladzásra felkészülni. Erre tessék ráfolyatni.

Szólj hozzá!

Címkék: film print super

2011/07/03
12:27

Írta: Szerb Lisztesember

Mr. Wrong

Wrong 03

by Flying Mouse2007

Szólj hozzá!

Címkék: best of flickr

2011/07/03
10:49

Írta: LadArt_

Best of Flickr

L.A. Bank Robbery by Colin Brown

Szólj hozzá!

Címkék: best of flickr világnézet fényképzelés

2011/07/03
09:13

Írta: Szerb Lisztesember

Kiss Over

here you go witch

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény tudás világnézet

2011/07/02
17:20

Írta: Szerb Lisztesember

Warp Pizza

 

Mai geek használati tárgyunk főleg a Star Trek rajongóknak fog tetszeni vagy pont nem, mivel hogy pizza szószba alázzák kedvenc űrhajójukat, de szerintem mindenképpen vicces. Mondjuk lehet, hogy a magyar tarisznya annyira nem bírja a 6000 Ft-os vételárat, de gondolom úgy is csak ajándéknak venné a kedves delikvens. És ugye ajándék pizzaszeletelőnek ne nézd az warpját. Gyerekek, már csak egyet mondanék:

PUNCH IT!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: film hülyenet

2011/07/02
15:51

Írta: Szerb Lisztesember

Cold Batman

itt

Szólj hozzá!

Címkék: zene gif képlegény

2011/07/02
13:54

Írta: LadArt_

Fehér fiúk menni India deszkázni

Guilhem Machenaud és az Oxelo Skateboards vette a sátorfáját és a gördeszkáját és kiutaztak Indiába érdekesebbnél érdekesebb helyekre, hogy összekössék a kellemeset a kellemessel, vagyis hogy deszkázzanak és arról egy szép videót is készítsenek. Több várost meglátogattak az elefántos országban, céljaik között szerepelt Bangalore, Jaipur, Delhi és Agra is. A kisfilmben látható, hogy az ottani kisiskolások mennyire izgalomba jönnek a sápadtarcú idegenek mutatványozásától, és a csapat el is látogat az illető suliba, ahol a gyerekek összecsavarozhatják saját deszkájukat. A kinti gördeszka park mellett megjelennek misztikus romok és forgalmas utak, mint a gurulás helyszínei, a hangulat és a színek pedig extrém gyönyörűek, a záró kép meg valami csodálatos, ámuljatok hát.

Szólj hozzá!

Címkék: zene film street art vimeo

2011/07/01
20:10

Írta: Szerb Lisztesember

Doesn't give a SHIT.

Egy Real Nastyass Honey Badger minden napjai. Itt is érvényesül a tehénszar finom lehet 10 millió ember nem tévedhet szabály. De akiket ez sem győz meg azoknak elárulnám, hogy eme remek kisfilm nemcsak hogy lelök a székről erőszakosan és könyörtelenül, amaz hahota ingerével, de még dramaturgiailag is jól van összerakva. Így akik érzelmi völgyek és katarzis keltések után néznek, azok is jó helyen járnak. [mondjuk talán járhatnának jobb helyen.] De a lényeg, hogy: Honey Badger really doesn't give a shit.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény youtube tudás világnézet hülyenet

2011/07/01
19:38

Írta: Szerb Lisztesember

Béla

Erdei Béla és a macskák. Kifejtős, élettörténetes, jól konstruált, jól gradingelt videóról beszélünk itten. Érdemes végignézni eme videjót hiszen a 2011-es Cannes-i filmfesztiválra készülgetett. A mádzsar gyökerek pedig szintén felemelik a néző megnézzem-e? ingerét.[már amennyiben a néző is mádzsar] Én mádzsar vagyok. Megnéztem. Jól jártam. over and out

Bela: L'Homme Chat from Paul Trillo on Vimeo.

Szólj hozzá!

Címkék: vimeo ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján

2011/07/01
10:36

Írta: LadArt_

Focilegendák egyedi plakátokon

Mi ugyan nem igazán vagyunk focirajongók, amitől jónéhányan közületek biztos most felhördülnek és azt kérdezik, hogy a francba nem lehetünk focirajongók, amikor a pénisszel rendelkező lakosság legnagyobb része az. ÍGY. Szeretjük viszont a szép plakátokat meg a jó tipót, úgyhogy a varázslábú focistákról készült gyönyörelmeket ezennel szemetek világának kereszttüzébe bocsátjuk. Személyes kedvencem Zidane fejelős képe, amin a delikvens tüdejéből TAAS! hanghatással kiszökik a levegő. A művész, Zoran Lucic oldalán még kétszer ennyi képet találtok, de én azért kiválogattam a legjobbakat, hiszen az rengeteg és nem is mindegyik annyira jó, vagy vannak amik szinte egyformák.

A hajtás után tehát még rahedli focista.

Szólj hozzá!

Címkék: print typography

2011/07/01
09:10

Írta: Szerb Lisztesember

Daily Doodle

Same but Different

for mor banana smile

Szólj hozzá!

Címkék: best of flickr favourite

2011/06/30
20:32

Írta: Szerb Lisztesember

Space Invaders Watch

 A Space Invaderek 1978-ban ellepték kicsiny Földünket. [haha, milyen jól tették] Ami még jobban van téve, hogy eme nemes dátum megünneplésére a Romain Jerome [állítólag a cég CEO-ja is invádereket gyilkolt kiskorában kedvtelésből] megalkotta eme limitált szériás Space Invader Watch-ot. Csupán 78 darabot csináltak belőle [gondolván, hogy az 1978 darab nem lenne túl limitált]. Vannak rajta inváderek, rozsdamentes acélból van és néha még az időt is mutassa. Tehát tökéletes választás minden szuper gazdag inváder rajongónak.

köszi fubiz

Szólj hozzá!

Címkék: brand favourite inváder invader

2011/06/30
18:29

Írta: LadArt_

Liszteslada matrica & elvetemült tettestársak

A szerkesztőség hihetetlen elfoglalt. Egész nap csillámfaszlámát sütünk, hogy legyen mit enni nyáron, és a szőrét is meg kell szőni csillámfasszőrnek. Igen. Azért. Ezért aztán baromira nem lettek lefotózva a matricák, de nem para, hiszen léteznek és ez a lényeg. A terítést már megkezdtük ez is lényeg. A harmadik lényeg, hogy a matrica így néz ki:

Ugye? Nekünk is tetszik. És 1000 darab van belőle. Bizomány! Világmegmentő terveink egyelőre nem manifesztálódhatnak előttetek, mert nem akarjuk ellőni rögtön a poént, de annyit a gyengébbek kedvéért elárulunk, hogy a sticker kitöltendő a fehér résznél, értelemszerűen. Vagy minél jobb ha nem értelemszerűen töltitek ki, az már csak a kreatív agyacskátokra és kacsótokra van bízva. Az elsődleges elosztóhely jelenleg mi vagyunk, de jónéhányat szétszórtam pár napja a Szimpla kertben az előtérben, ahol a flyerek is vannak.
És így a végére pedig az elvetemült fanok elvetemült ragasztgatás városszerte. Az elkövetkező napokban megpróbáljuk minél több helyen teríteni, hogy hozzá tudjatok jutni, addig nekünk lehet írni, és ha nagyon ráérünk adunk személyesen.

A hajtás után pedig következzenek a ragasztások! Ja és persze köszi a fotókat a jóakaróknak!

Szólj hozzá!

Címkék: print ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján liszteslada

2011/06/30
17:31

Írta: LadArt_

Touché, Volkswagen?

Biztos emlékeztek még az imádnivaló Volkswagen reklámra, amikor a kissrác Darth Vadernek öltözve próbálja rávenni a müzlistányért és az autót, hogy mozduljon meg ha rámutat. Erre kapta fel a fejét a Greenpeace, akik első ránézésre egy elég jópofa ellenreklámot kreáltak a VW-ről azzal, hogy azonosították a gonosz Birodalommal, ami a szén-dioxid kibocsátásával fenyegeti a bolygónkat, és a Greenpeace pedig létrehozza a Lázadók seregét. Oké. A Kelenföldön felfestett ocsmány Greenpeace kampány graffiti mellett ez egy elég szép eredmény, viszont a spot végén ott van egy felszólítás, 'watch episode II'. A watcholás után minden előzetes tetszés vagy csodálat elpárolog, amikor szánalmas effektekkel és tánci-táncival jól seggbenyomják az egészet. Vajon miért volt erre szükség? Nem volt elég hatásos a másik videó? A másodikban olyan, mintha a zöldek már megmentették volna a bolygót és a gyönyörű utópiában élnénk. Bár az is lehet, hogy csak a halálcsillagra menekültünk a Földről, ami egy nagy diszkó, de kit érdekel? Honey badger doesn't give a shit.

Szólj hozzá!

Címkék: reklám környezetvédelem

2011/06/30
14:52

Írta: LadArt_

Emil Goodman 'Henry Waltz'

Szabó András azaz Emil Goodman a csodálatos és általunk imádott Beat Dis - Just Like klipjének vizuális megalkotása után egy nagy horderejű projekttel kopogtatott postaládánk lisztesládánk oldalán. Egy filmet rendez Henry Waltz címmel, ami így az előzetes alapján is minimum várós, de biztos brutál dolog lesz, ajánljuk hát figyelmetekbe. Az előzetes zenéjét Pacsay Attila komponálta és a Hungarian Studio Orchestra adja elő. Damn!

Szólj hozzá!

Címkék: zene film filmajánló

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása