2011/08/19
09:17

Írta: Szerb Lisztesember

Fuss Csepel: The End

Mint azt végigkövethettétek a blogon szerény csapatunk igyekezett mindig futkározni a Nike futó eseményein [mind a négyen], melyek a finális megmérettetésre, a félmaratonra [szept 4.] készítettek fel, amellett, hogy jó kis programot csináltak a hétvége kezdetére.
A Fuss Csepel volt ezek közül az utolsó ilyen célú rendezvény. Elméleti síkon ezen voltunk a legtöbben, 500-an. Mit is mondjak? A helyszín a Csepel Művek volt és akadt itt minden. Parkőr parkourös srácok, macskakő, vegyvédelmis manuszok, sín flexelés, party a végén, graffiti meg stringbike. Kár, hogy nem lesz több, de aki velünk tart a félmaratonon, az íziben jelentkezzen még akkor is, ha nem érzi magában a 21-et. Mivel idén óta lehet trio-ban futni a 21 km-t. Tehát egy hármas váltóban 5-7-9 km felosztásban. Mi megyünk az urbansnobos arcokkal. Gyertek ti is.



 

Szólj hozzá!

Címkék: brand super favourite jóprogram liszteslada

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása