2011/04/22
08:13

Írta: Szerb Lisztesember

Dyson No. 2

Egyszer már megemlítettük a Dyson Air Multiplier csodákat. Most viszont megint előszednénk ezt a témát, mert lerághatatlan mint egy főtt kukorica utolsó morzsája a csövön. Ugye volt egyszer, hol nem volt, volt ez a Dyson cég akiknek a leghíresebb csecsebecséik a szuper porszívóik és a szuper levegő fújóik. Mi most a levegő fújókra feküdnénk rá.
A dolog nyitja a lapát nélküliség, s ennek legfőbb előnye a biztonság, hiszen nehéz úgy lekapatni a kisujjadat eme szerkezettel, hogy nincsenek hatalmas propellerei, amik megkönnyítenék számodra ezt a cselekvést. A lényege, hogy bonyolult jet technológiával, meg mikro lyukakkal áramoltatják a levegőt s így imitálják a ventillatot. Bár kevesebb levegőt mozgatnak mint egy hagyományos ventilátor és annál jóval drágábbak is, de sokkal jobban néznek ki és természetesen tényleg 100%-ig darálás biztosak. Most pedig megjelent egy-két új modell, ezért is van a felhajtás. Eme modellek, már távirányítóval vezérelhetőek és elméletileg 50%-al jobb teljesítménnyel rendelkeznek. [ no meg kékek, néhol] forrás: yatzer forrás 2: dyson

komment

Címkék: design brand agymenés favourite ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása