2011/04/07
12:56

Írta: LadArt_

150 éves a Nutella

De nem is, mert az olasz egység 150 éves, mint arra később rávilágított egy kedves olvasó. Mindenesetre ennek örömére természetesen kihoztak egy sorozat limitált szériás csomagolással ellátott Nutellát, hogy egész Olaszország együtt ünnepelhessen. A feladatra az ARC'S nevű stúdiót kérték fel, akik négy témára osztották fel a kreatívokat, elkészítve végén a 4 különféle csomagolást: művészetek (zene, költészet, filmművészet), design, tájkép&építészet és történelem.

Ebből aztán egy nagyon friss és üde design-t hoztak össze, olasz feliratokkal és kedves grafikákkal az üvegek oldalán. És persze ha ez még nem lenne elég, amikor az ember kinyitja a Nutellás üveget és belenyal, máris mindegy lesz, mi van rajta. Egyeseknek. A végére pedig egy kis bónusz. A tájkép&építészet témájú üvegcse oldalán angolra fordítva a következő szöveg olvasható: “The train makes us run quickly: from the Alps to Sicily joins Rome the immortal with Pisa and its tower and Venice laying on the water!”

A hajtás után találjátok a többi képet.

Szólj hozzá!

Címkék: brand márka wrapping

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása