2010/09/25
11:19

Írta: LadArt_

#02. WK Interact.

WK Interact. egy francia születésű, New York-ban alkotó művész, akinek jellegzetes stílusa az emberi mozgások dinamikus ábrázolása fekete-fehérben.

Nagyban befolyásolta, hogy apja művész volt, bár magát máig nem tartja annak, inkább a városi utcák részét képezi, ahogy megfogalmazta. Az ihletet leginkább a városból és az azzal együttjáró káoszból meríti.


Az, hogy monokrómba burkolta képeit saját elhatározása volt egy ponton, mondván "a fekete-fehér az aláírásom nem a nevem"
Fő célja a lenyűgözés, ami befolyásolhatja a következő generációkat. Nos engem ha nem is nyűgözött le, de mindenképpen megfogott ez a futurista látásmód, ami végülis egy szemszögből teljesen jól leírja a városi életet.

Szólj hozzá!

Címkék: street art super tiszteletreméltó urban art sorozat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása