2009/02/08
20:56

Írta: LadArt_

Billa áruházban Billabong gongot vásárolok

Íme egy újabb végterméke a beteg agynak, amivel én és környezetem meg van áldva. Most az értelmi szerző Olivér, ezúton köszönöm meg neki a kooperációt, és hogy 0 azaz nulla forintért átengedte a licenszt nekem. Nesze.

 Gyengébbek kedvéért: dong=f@sz

Szólj hozzá!

Címkék: agymenés márka feltalálás

2009/02/08
20:22

Írta: LadArt_

Spykoljunk ingyenesen 4.0 | telefonkém 2009

Nem szenzációs hír, de mégis megér egy gömbvillám-posztot a nemrég megjelent Skype 4.0, ami engem egészen megfogott ezzel az új külsővel ami még hajaz a régire, de látszik rajta a váltani akarás, és konvencionálisan szakít az eddigi design elemek némelyikével. Személy szerint szeretem alapból a skype-ot, sokkal elegánsabb, praktikusabb és megbízhatóbb, mint mondjuk a messenger, de persze ilyenkor ugyanaz a helyzet mint az "I'm a Mac and I'm a PC" esetében: hiába okosabb a maci a PöCs-t többen használják. Állítólag mostmár lehet teljes képernyős, tűéles képű videótelefonálást intézni a megfelelő sávszélesség és webcam birtokában, mivelhogy mostmár támogatja az ilyesfajta rendszereket az új verzió. Tessék csak letölteni, és upgrade-elni, mert szerintem megéri.

Nav - good to go.

FTL - all spinned up. Coordinates comfirmed.

Jump.

[cím nem elírás]

Szólj hozzá!

Címkék: ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján jóprogram

2009/02/08
19:33

Írta: Ák_

kifejezés of the week

Képzeljünk el valakit, aki annyit iszik, annyira folyton be van baszva, hogy ki kell venni a máját. Gondolom ilyet nem csak a hozzánk hasonló agyszabott állat-funkióta-barom-lol -ok tudnak kitalálni, ez még elképzelhetőség határain belül hadmozgolódik.

És akkor a valakinek bizony olyan problematikai gondja lesz mint amikor valakinek műtüdeje van. Csakhogy neki nem vastüdeje, hanem vasmája lesz.

És ilyenmód, azonmód, tekeregvén széjjel, úgymond, az illető - tekintettel figyelembevéve hogy mája nem igazi, hanem műpélóhoz hasonlóan manufakturálva gyártott - ún. műmájer lesz. Asszem by Lada, de nem mernék rá megesküdni. Mindenesetre a gondolatmenetnek magának több aktív résztvevője volt. Oeo.

Ez a hét szava, hogy úgy fejezjem ki magam, szója. Vagy inkább ez már nem is szó hanem term, amolyan kifejezés, sőt mit kifejezés, roppant félsziget.

(továbbra is kísérleti szín. vélemény for teh win)

3 komment · 1 trackback

Címkék: word of the week

2009/02/07
22:58

Írta: Szerb Lisztesember

The Curious Case of my Nesquick

Tisztában vagyok azzal a ténnyel, hogy ez a blog nem az érzelgősségéről híres. Tudom jól, nem illenek ide holmi belinkelt gyönyörkeltő, melankolikus zenék. KIT ÉRDEKEL.
Tessék hajnalban felkelni (tehát 12:00 előtt), egy kávét, teát, kakaót (Naná, hogy kakaót. A Szerk.) készíteni, mellé az ablakon keresztül a tájat bámulni, elmélyedni gondolatainkban és persze eme szép zenét hallgatni mindehhez. Have fun.

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube soundtrack

2009/02/07
22:31

Írta: Szerb Lisztesember

one K

Most találtam egy mankióta-köröm-pörköltel-átitatott zabla-doboz sárga föld alatti legalján.

1 komment

Címkék: 1000

2009/02/07
21:43

Írta: Ák_

coffee take a way

(Edit: kísérleti szín. mutassatok egy kis tolarenciát. és kommentelve véleményezzétek meg, úgymond) (ja és kurvára elfáradtam úgyhogy majd holnap folytatva lesz a kísérlet-szessön. off)

Ezen lehet filozofálgatózni. Szerencsére nem csak hazánkban kenik annyira az angolt hogy hűdeodaszabunk, és máshol is ki tudnak írni szépséges szörnyetegeket.

Mindenesetre vége az R'n'R-nak (nem)és vissza vagyunk térve. Örömmel konstaizé észrevételeztem hogy elkezdtünk valahogy kinézni ami felettébb örömteli, kiváltképp tekintve hogy.

Lada posztyából (elírás, tízeuró) láthatjátok, hogy sikerült sok konstruktív faszsággal eltölteni azt a temérdek (nem) időt ami rendelkezésünkre állt. Na akárhogyis én semmi olyat nem tudok írni amivel hozzátennék a civilizációnk emelkedéséhez, ezért mindössze csak úgy amolyan jelenteném, hogy ittvagyok, egy szöszke húszsorban. (és milyen hülyén néz mán ki "faszság" leírva? oh my god)

Na azért történtek jó dolgok. Meg lett látva ismételten Monty Python Holy Grail-je, amitől agyfaszt kaptam, mert jó. Szerintem a "Nyúlon túl?" a legnyerőbb mondat, és visszatérvén nem látom, hogy Lisztes éppen használta? Ki nem találjátok: hát de. Mekkora egybeesés. Hú. Elszálltam. Átgondolom az életem.

Zárólag pedig csak annyi, hogy nem állsz sorba nem vagy éhes, érthető? Vagy ha mégis akkor tízeuró.

(edit: megfontolgatom egy másik szín választását mivelhogy ennél a hát térnél kiégett a szemem. de lehet hogy csak azér mer kurvafáratt vok. Majd holnap még újrakonsziderálom a dolgot)

8 komment

2009/02/07
17:04

Írta: LadArt_

creation4ever

Fijukák és hölgyeim, visszatértem mint a birodalom ami visszavágott, és megosztom veletek azt a szellemi - és immáron virtuális - terméket, amikkel - többek között - gazdagodtam a síelés alatt, hiszen mire van a sífelvonó, ha nem arra, hogy az ellenségeinket kihajítsuk belőle, leejtsük a félpár kesztyűnket vagy botunkat - szerencsétlenebbek lécüket - vagy hogy tökéletes baromságokon gondolkozzunk közben, ha épp akkora hülyék voltunk, hogy lemaradtunk arról a menetről, amelyikben sítársaid mentek el, mivel te elbambultál. Szép hosszú mondat tele gondolatjellel, ezzel is mutatva (jelezve), hogy tényleg gondolkodás történt. Nademost tényleg, kitaláltam és megnéztem, és még nincs ilyen. Lesz. De már le van védve. Kurvák, el ne lopjátok! Tehátakkor nesze nektek kép, agyam csekély bugyraiból materializálódott végtermékként dobva szemetek összetett fehér fényt befogadó íriszetek elébe.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: design brand márka feltalálás

2009/02/07
12:26

Írta: Szerb Lisztesember

nem a egy


 

 

 Itt egy háttér, vegyétek oszt vigyétek. Még meleg, most sűlt izibe'.

 

Szólj hozzá!

2009/02/06
14:00

Írta: Szerb Lisztesember

Millenium Fák, lón.

Ha már belecsaptunk a stop-motion-lecsóba, ajánlanék még egy videót ami szívemhez sokkalta közelebb áll, mint az előző. Naná. Leg-O. Star Wars. Belterjes-design-oldal besúgó kisasszony.
A csodálatos eme  rövidfilmben, hogy nem csupán össze dobták a sólymot, hanem belevittek egy kis(NAGY) lendületet, kreativitást, pozitivizmust. (Ez a pozitivizmus nem a filó-irányzat, hanem a most alkotott szavam, aminek jelentése:pozitiívumok keresése az életben. OKÉ?! Egy szó mint hatvanhét, nézzétek, milyen lenne, ha az embernek lego-ezeréves-sólymot-hozott-volna-a-mikorárts.

 

Szólj hozzá!

Címkék: star wars youtube lego stop motion

2009/02/06
12:52

Írta: Szerb Lisztesember

Falra mászó e-Bihal

Bár maga a kivitelezés zseniális, engem kiráz a Hi-Deg ha nézem. A zene, figurák és az egész hangulat leginkább egy A-kategóriás horrorra emlékeztet, ami még fényes nappal is megrémiszt. Persze könnyűszerrel megeshet, hogy csupán én vagyok ilyen puha-. (Akkor is nyomasztó és rémisztő. A Szerk.)  Az elején még gyanútlanul szemlélődőknek mondanám, vigyázz, a vége már hard-magos lesz. Én biztosan rosszat álmodtam tőle, csupán nem emlékszem rá. Jó nyomódást.

 

1 komment

Címkék: youtube street art alkotmány stop motion

2009/02/05
12:00

Írta: Szerb Lisztesember

ERiCAiLCANE

Csak, hogy ne mindenhol Banksy neve merüljön fel a street-art szót tartalmazó mondatokban, gondoltam megismertetem veletek egy másik zseniális utca-művészet művész nevét. Ő nem mááááááááss mmmmiiiinnnnnnttt Ericailcane. Lenn csatolom, hogy mi van a nyúlon túl, de ha valaki mélytengeri búvárkodást akar rendezni művei között, akkor ajánlanám a Flickr.com keresőjének aktív használatát. Jó mulatást.

 

Szólj hozzá!

Címkék: street art alkotmány képalkotás jókép

2009/02/03
22:48

Írta: Szerb Lisztesember

itt megy megint

MenydörgésPost: OK Go – Here it goes again. Egyike a forgalomból-már-rég-kivont-két-forintból összerakott klipeknek. Ennek ellenére érdemes többször megnézni, mivel a koreográfia valami zseniális. Ahányszor megnézi az emberfia, (lánya, naná hogy a lány van zárójelben) annyiszor fedez fel valami újat. Igazából Belterjes-design-oldal besúgó kisasszony hívta fel a figyelmemet erre a klipre még anno, de múlt héten egy mankióta-darázsférgek által vezetett műsorban kénytelen voltam vele újra szembesülni. És ez a szembeégés felettébb nagy hatást gyakorolt rám, tehát muszáj volt megosztanom veletek. SAssoljáá!

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása