2009/11/01
14:38

Írta: Szerb Lisztesember

RobertO

A tegnapi kis összejövetel alkalmával sikerált eme nemes pillanatot elkapnom, megfognom és beletuszkolnom a ccd-be. Mielött a hegyes kövekért nyúlnátok, ez így volt lefotózva. Szó sincs montázsról, sőt mégcsak nem is multi-expós az anyag.

komment

Címkék: alkotmány képalkotás megapixel

2009/10/31
12:18

Írta: Szerb Lisztesember

MotorPerspective

Motorikus Perspektíva

 


komment

Címkék: alkotmány képalkotás megapixel

2009/10/30
17:20

Írta: LadArt_

porzás

Üresen séta
a parton tó
kezem béna
kiölték mind
bennem szar se
alattam iszap
el is ment arra.

komment

Címkék: vers brainstorma

2009/10/30
08:19

Írta: LadArt_

LogoDesignLove

A nyu ti pu-nál sétálgatván a gangon állva, kedvenc DTPs tanárom kiáltott fel, hogy mégis azért logót, meg illustrator, művelődjünk már egy pöppet. Merthogy a logón áll vagy bukik nagyon sok minden. Nemdebár? Debár. Ezen felbuzdulva ajánlotta a népes közösségnek eme külföldiül írott blogot, ami televan hasznos linkekkel, érdekes cikkekkel, méghozzá elég szép csomagolásban. [képre katt]

komment

Címkék: design tudás világnézet tiszteletreméltó másblog

2009/10/29
16:43

Írta: Szerb Lisztesember

PentaK-x

Tudom, tudom, jól tudom, hogy mostanában kicsit felgyültek a megapixel-posztok a blogon. Sorry. De ez azért kicsit vicces is lesz, szóval nem fényképzelő mániásoknak is ajánlom. A mostanában bejelentett Pentax K-x egy jóravaló kis belépő szintű digitális tükörreflexes. De ez még nem is lenne akkora hír, viszont az sokkal humorosabb, hogy Japánban egy különleges Korea Ja Nai szinösszeállításban is kihozzák. Ez kb ilyen old-school-transformers/lego színeket takar és már csak azért is gondolom jónak a dolgot, mert ha kinn lennék mondjuk party-fotós foglalkozásom szerint, biztosan nem tudnám kihagyni az eshetőségét annak, hogy full komolyan szmokingban, halál nagy felszereléssel beállítsak a buli közepébe egy ilyen géppel. FUN.

 

komment

Címkék: design tudás világnézet super képalkotás megapixel

2009/10/27
12:09

Írta: Szerb Lisztesember

UP (in the air)

Nem, nem a népszerű Up című film director's cut verziójára kell gondolni a cím alapján. Ez egy új Clooney-film, ami szerény véleményem szerint igen csak jóféle lesz. A ClooneyItiszben szenvedőknek jó dolga lesz mostanában, hiszen a The man who stares at goat és az Up in the air műtárgyak végignézése után még a Fantastic Mr. Fox alatt is hallgathatják egy bő másfél órát a gurgulászó orgánumát. Nesze tréler. (Az Up in the ari-é)

 

komment

Címkék: vélemény film youtube filmajánló

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása