2009/10/10
19:57

Írta: Szerb Lisztesember

Jenga

Bár a mádzsar társadalomban a benga elnevezés nem mindenképpen pozitív konnotációval bír, szerintem ez a szám JÓ. Meghallgatását főleg azoknak ajánlom, akik rávannak kattanva az úgymond Elektronikás Zenére s akiknek mondjuk tetszett Ladart Burial posztja

Oszt könyököljetek a playra.

 

>

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube

2009/10/10
15:55

Írta: Ák_

Úri mosoda

Ismét elő kell vegyem tarisznyámból a régi jól bevált Galacticát, mert hát egyszerűen annyira jó, hogy az nem igaz. És mégiscsak de.

És bár rendkívül nehéz ilyesfélét találni, azért mégiscsak akad, és ezzel gazdagbítanám a Quote of the Day szekció szegényes post-kincsét. Úgyis itt volt már az idő, hogy visszaköszönjek kedvenc sorozatomnak, mely zseniális. Nadehát természetesen én nem azért vagyok itt hogy méltassam a Felülmúlhatatlant, te pedig végképp nem azért vagy itt, hogy ezt hallgasd, hát csapjunk a lólevesbe.

Ahogy azt a jóslásra használt lókolbászok és teafüvek megmondhatták volna ha rendesen tudnál jósolni, a mai kedvenc idézet:

"You cannot play God then wash your hands"

Szabadon: "Nem lehet azt csinálni, hogy Istent játszunk, majd mossuk kezeinket." Nohát ez kurvaszarul sikerült de ma este tőlem ennyire telik, az eredeti sokkal frappánsabb, főleg az adott színész szájából. Azért remélem átjött:P

Najah, a teremtés nagy problémái. Gondolkozzatok csak el ezen az egy, aprócska mondaton, hátha juttok valami érdekesre. Esetleg megkommentelhetitek, de nem muszály (igen, tudom, j). Hope you enjoyed it!

Az idézet kigyűjtéséért pedig köszi: battlestar.freeblog.hu

Szólj hozzá!

Címkék: battlestar galactica quote of the day

2009/10/09
08:13

Írta: Ák_

Feeeeeel!

Bár Lisztes mester egyszer már műsorra tűzte szerény közönségünk előtt a legújabb Pixar-film (vagyis az eddigi trendek alapján a legújabb animációs csoda) trailerjét és rövidke ajánlását, ám én azt keresve kutatva kénytelen voltam FELfedezni [deszaaaaar - A. Szerk.], hogy a linkelt trailer igencsak hiányzik. De még ha nem hiányzott volna, talán akkor is prezentációra küldök elétek egy sokkal magyarabb verziót, így a nyelvzsonglőrködésben nem olyan sok zsonglőrködésre alkalmas tárggyal zsonglőrködők is élvezhetik az előzékeny előzetest, és tervezhetik az életüket a premier dátumának megfelelően. (a zsonglőrködős mondatrészt olvasd fel(!) hangosan, úgy az igazán mokkamóka)

(Amúgy Cannesban már bemutatták (ráadásul ezzel nyitottak, vaaaoooh!), és ott állítólag köztetszést váltott ki. Csak úgy mellékes infóként)

Az igazán ínyenceknek illetve a minőségi minőségre vágyóknak pedig belinkeltem az extranagy-képű, extrajó, extracsodás, extraminőségi, HD verziót (angolul)*. Embeddig disabled by request. Enjoy!

* egyébként az extra alapvetően valamin kívülit jelent, tehát én azt írtam, hogy mindezekkel a jelzőkkel egyáltalán nem illethető, nem pedig azt, hogy nagyon is illethető. No nem kell megijedni, én is úgy gondolom, hogy nagyonis illethető, csak nyelvészeti (neméppen-)mester kurzusom részeként gondoltam eme röpvezérelt ötlettől indíttatva felhívom figyelmeteket az EXTRA előtag jelentésére. lásd ET(Földönkívüli), EVA(Járműn Kívüli Tevékenység [egyenlő űrséta, csak gondoltam kihangsúlyolom a "kívüli" szócska jelenlétét]).

Remélem ezen információk hasznossági mutatója volt legalább negyedakkora mint amekkora a Fel! trailer élvezeti mutatója énnálam :)

Szólj hozzá!

Címkék: film youtube a világ tévedései

2009/10/06
19:28

Írta: Szerb Lisztesember

Star Kona

Értesítvény

 

A szerkesztőség maóta polarizált főképernyőkön szerkeszti a blogbejegyzéseit.

2009-re újítottuk a fézereink száriaszámát. 

És mostantól tisztában vagyuk vele, hogy mit akar az az illető, aki az arcunkba mondja: Xenolingvisztika.

 

 

Maximum warp. Punch it!

Szólj hozzá!

Címkék: zene film youtube tudás filmajánló

2009/10/06
07:56

Írta: Ák_

dékilenc

Aki még nem ment volna el a moziba kérni egy jó zsíros sültkrumpli-papírba csomagolt District 9-t, és épp akad ideje és pénze is (tehát semmilyen értelmes kifogást nem tud gátként emelni) az igen sürgősen húzza el a belét a mozgóképvetítési intézményhalmaz egyik elemébe, mozgóképet nézni. Igény szerint csámcsogva/szürcsölve/csöndben. Bizonyos pontokon a tátott száj lesz a nyerős, az tuti. És ha eddig nem esett volna le neki a tantusz a csupa nagybetűs ÉLETből (igazából csak kiskapitális, de szeretek túldramatizálni), akkor megtudhatja hogy egy százas skálán mennyire mocsok az ember (ötezer-duplaplusz).

Meg azt is, hogy ha alient eszik attól nem tud csúcsstukkerrel csúcsskúlókat lőni. De ezt kevésbé tartottam érdekesnek, ezért nem is akartam említeni. Mostmár mindegy.

Na akinek a provokatív parancsom nem keltette fel a mozibamenőkéjét az pislantson rá Lisztesember által már jórégen kitolt trailerre, aki pedig esetleg látta és kiváncsi egy kritikára, neadjisten valaki aki nem látta, de mégis kíváncsi egyre (azért kissé spoileres), az kacsintson ide, a deltára.

Úgy mellesleg ha valakit nem is érdekelnek az ilyen istencsászár-sztorik, akkor is zúzzon csak be nyugodtan, mert a képekre majd' két óráig teljesen nyugodt szívvel csurgathatja majd a nyálát. Enjoy!

Szólj hozzá!

Címkék: film tudás filmajánló tiszteletreméltó

2009/10/05
21:33

Írta: LadArt_

d.U.c.K.step by Burial

Jójó, tudom, ebben nemsok tipikus dubstepes elem van, de érezzétek, ahogy felveszi az 1/2-es szorzót a világ, és belassul még a processzor is ettől a zenétől, lassabban megy a fény, de gyorsabb a hang. Ez a zene csörgedez.

 

ritmusosabb Burial: GhostHardware

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása