2009/09/27
00:51

Írta: Szerb Lisztesember

AKPH@Metro4

Kinn vutt az osztag. Akkezdet Phiai @ aRT sTATION

Képre nyomás után további képek érhetőek el.

1 komment

Címkék: zene tudás alkotmány képalkotás akkezdet phiai

2009/09/26
14:48

Írta: Szerb Lisztesember

fLare

MóriCZ ZS. KÖRTEr

Szólj hozzá!

Címkék: alkotmány képalkotás megapixel

2009/09/26
11:56

Írta: Szerb Lisztesember

MéhMádzsom

Kicsiny update a régmúltból. Történ ugyanis, hogy  réges-régen, ugyanebben a galaxisban megírtam a méhmajmos cikkemet, mely a pekingi olimpia egyik BBC advertjének a zenéjével operált, ámbátor voltam olyan balga, hogy magát az advertet nem raktam be. Kis hiba. Na most ezt pótolom. Hogy hogyan is jutott ez most eszembe? Hát úgy, hogy Belterjes K. felhívta a figyelmem: tárgyalások folynak a videó létrehozásában nagy szerepet játszó Gorillazos csókával, a 2010 es téli olimpia kapcsán.

Here is DA Embed.

 

Csíny letudva.

1 komment

Címkék: zene youtube tudás

2009/09/25
15:00

Írta: Ák_

ismételt N, avagy a sorozatok alkonyhajnala

Azt hiszed, ilyen szó nincs? De, van. Az alkonyhajnal az, amikor a hajnal véget ér és reggelbe fordul. Vagy esetleg az amikor a délután elkezd alkonyba fordulni. Vigyázz, ez trükkös, mint a halál, oda kell figyelni rája maximálisan hogy át ne vágjon. Olyan mint amikor a kivégzett miniszterelnök lánya. Vagy mi. Már nem is emlékszem jól.

Nem is lényeg mert szerencsére nem ilyen mélyértelmű esszékezdeményeket fogunk elemezni, mint az előző mondataim egyike, sokkal inkább egy mindenféle viccességtől mentes valamit tárok elétek. Mármint lehetnék olyan fárasztó, hogy azt mondom, hogy 'ha van madár akkor olyan is van hogy tegnapdár, és ez lesz a Hét Szava', de ilyenfajta elgondolkodtató izékkel nem akarnálak véletlenül sem fárasztani Tetégedet, Ó drágakedves Olvasó, most ezért sokkal inkább mindösszecsupán kiválasztottam véges tárházam egyik hát-só sarkából egy porosodó - de általam megfelelően, szakszerűen, az erre a célra kifejlesztett célszerszámmal leporolt - szót, aminek egyetlen előnye, hogy tetszik nekem. Semmi kétértelműség, nem fogok belőle gúnyt slash szarkazmust slash iróniát slash nyulat űzni, mindössze egy olyan szó, ami a maga egyértelmű (egyetlen értelmű) valójában megtetszett az én tekervényesen összecsökevényesedett agyamnak. Na, ha idáig elverekedted magad, tartsál 2 perc jutalomszünetet.

Szóval a szó ami ebben a hétnek nevezett másodperchalmazban megtetszett nekem, és ezennel, vagyis úgymond ezzel egyúttal ki is nevezem Word of the Week-nek, hölgyeim és uraim let me present you the winner: álomszuszék!

(Hát nem csodálatos?)

Remélem Neked is annyira tetszik, mint nekem. Ez a szó valamiért nálam erősen asszociatív Micimackóval. De azért nem teljesen. És nem csak. Szóval nekem bejön. Olvasd végig, gondold át, mondd ki magadnak hangosan, esetleg többször is, ne sikoly sikolj át rajta oly felületesen mint ahogy azt általában a legtöbb szóval tesszük mindnyájan. Ízlelgesd meg, szagold körbe, érezz rá. Álomszuszék.

(Hát de!)

 

Szólj hozzá!

Címkék: word of the week

2009/09/22
17:19

Írta: Szerb Lisztesember

Hófehérke és a hét D

Tegnap amint a neten bóklásztam, egyszer csak belebotlottam a Canon EOS 7D néven elhíresült fotóaparátba. Néztem is, hogy hogy a manóba kerülhette el eddig ez a gép szép szemem világának figyelmét. (Ilyenekben rém informált vagyok vigyázz.) No, mindegy is, viszont mielőtt bárki megörülne, hogy végre eljött az EOS 5D mrk II utódja, na őket le kell lohasztanom mivel ez inkább egy feltupírozott EOS 50D mintegy 5D mrk II utód. Ugyanis APS-C szenzoros, azaz nem full frames egyedről van szó. (szomi) Viszont van HD videó, meg 18 megaPiXeL meg DiGic 4 is, főleg, hogy duál. Keresőjének lefedettsége meg full kábé 100%. Az árcédula valahogy így néz ki:

A váz: 460 ezer mádzsar forint.
Egy EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM obit rácsoffasztva pedig már 662 rugót kell véRLazán az eladó elé gurítanunk.
(Ha hozzám vágnák, nem éppen azzal lennék elfoglalva, hogy pityeregjek, mekkora nagy lila folt is nőtt a homlokom jobb felső szegletén.)

 

Szólj hozzá!

Címkék: képalkotás megapixel

2009/09/21
20:06

Írta: Szerb Lisztesember

Ruud Baan

Amikor egyik minap Ruud Baan (micsoda flesh név. DE tényleg.) hazafelé kóricált és satufék-hang kíséretében egy arra menő custom-bringázó rá merészelt farolni a vadiúj szemlencséjére, megfogant fejében az ötlet zigótája, miszerint is: ezt le kell fotografálnom. Így tett felettébb, úgymond retRo módra és végül JÓlett.

 

1 komment

Címkék: képalkotás megapixel jókép tiszteletreméltó

2009/09/21
10:48

Írta: Ák_

Alant figyel Atlantisz

Hallgasd meg a számot mert megéri. A klip meg egy vicc :D Tehát nézd meg. Mert a vicceken lehet mosolyogni. Amúgy letöltve sokkalta jobbféle a hangzása. Szóval töltsd le ha gondolod. Nah mindegy, szerintem móka volt. Enjoy. Over&Out.

 

4 komment

Címkék: zene youtube

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása