2009/08/09
11:32

Írta: Szerb Lisztesember

BamBoo

Miután már a legprofibb carbon-dizájnok is befuccsoltak egy enyhe 7 kilós bringa felépítés körnéykén, szerencsére sikerült újra feltalálni azt a bizonyos viaszt, ami spanyol. Nem is akárhogyan mert mostanában igen csak rájárnak a fejüket tördelő emberek a FAbringa konceptre, ennek következtében ez az új prototype már igencsak 2.3 kilót nyom a latban. Ami tiszteletreméltó.

Ígye:

Szólj hozzá!

Címkék: design környezetvédelem tiszteletreméltó

2009/08/08
07:47

Írta: Ák_

liftidézet

Hm. Még jó, hogy van egy 'nonsense' TAG-em, így nem csak a Quote of the Day-t tudom gazdagbítani. Éljenek az ősidőkben épült panelek ősidőkben tervezett liftjeiben kiírt őshülyeségek. Komolyan mondom aki ezt ráfogalmazta a falra azt meg kéne hívnunk egy kis vendégbloggerkedésre. Szerintetek elképzelhető, hogy igazából belülről akarja bomlasztani a rendszert, és tulajdonképpen a világ egyik leghatalmasabb szarkazmushullámát láthatjuk a liftekben? Komolyan mondom más magyarázatot nem tudok elképzelni arra, hogy hogyan kerülhetett ki a levegőre egy ilyesmi [emiatt be is kerül az 'a világ tévedései' TAG-csokorba - A. Szerk]. Meg persze aki fogalmazta. Mármint a levegőre ki. Érted. (merthogy ilyet mondjuk én írok ha humorizálni akarok és éppen szarul megy)

"Tüzet okozó tevékenységet folytatni tilos!"

1. ügyesen észrevetted ismét bevetettem a zárójellel operáló alegységet, aminek kulcsa hogy a zárójel végére már nem tudod, mi volt előtte

2. Kétszer is használtam az általam egyébiránt nem-éppen-preferált-sőt-kifejezetten-nemkedvelt 'Komolyan mondom' frázist. Felháborító. És csak utólag vettem észre, hogy kétszer is, addig abban a naiv tudatban ringatóztam, hogy csak egyetlen egyszer. FEL-HÁ-BO-RÍ-TÓ!

Szólj hozzá!

Címkék: nonsense quote of the day a világ tévedései

2009/08/07
21:11

Írta: Szerb Lisztesember

Breakfast and furious

Kelet-közép-észak ugubungai kiküldetésem során, a minap szokásom szerint azzal kezdtem a napot, hogy felkeltem. De mivel lényem, nem hasonlít fél molekulában sem Mici-macihoz ezért nem találtam egy csupor mézet a spájzban, minek következtében élelmiszer beszerző körűtra indultam a konyha koordinátái felé.

Ez fogadott:

2 komment · 1 trackback

Címkék: világnézet hülyenet jókép

2009/08/06
20:48

Írta: Szerb Lisztesember

mgmt

Jó klip, jó szám. Story ends. Now.

MGMT - Time to Pretend

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube

2009/08/05
21:31

Írta: Ák_

Rekviem egy kis Napfényért

Rekviem egy álomért. Ismerjük? A zenéjét biztos. És halálra használják. Mindenki minden alá betolja és ebből elegem van. De! Ami pl a Gyűrűk Urának és annak a hárommilliárd változatos témájú fanvideónak egyáltalán nem áll jól, az a Sunshine-nak nagyon is hogy. Bizonyám, ők teljes nyugalommal tolhatják be ezt a muzsikát, mert egyezik a témájuk a hangulatával, és megfelelő súllyal is adják elő a mondandójukat. Szóval élvezzétek a két trailert, az első szerintem jobb, a másodikban rossz hogy csak a narrálás meg a zene megy. Mondjuk egy kissé talán félrevezető az első, nem tudom. Egy a lényeg a másodikat is nézzétek meg mert a 0:50-ig történő dolog kurva jól néz ki. Enjoy.

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene film youtube favourite filmajánló science fiction

2009/08/05
21:00

Írta: Szerb Lisztesember

Bio Shokk

Bár ez a blog nem éppen, oder éppen nem egy játék-blog ezért hiába rendelkezem az említett szakirány híreivel kicsiny koponyám belsejében, mégsem tartom jónak, ezen dolgokat itt, veletek közölni. A mai nap viszont egy kivétel mert végre találtam egy olyan játék-dolgot ami blogunk lego-imádat profiljába is belevág, emígyen legalizálva önnönmagát blogszféránkban. 

Custom Made Lego Big-Daddy

1 komment

Címkék: lego best of flickr

2009/08/04
08:09

Írta: Ák_

Equipment of the week

Hamár úgyis oly régen nyaltam bele a Word of the Week szekció kellemesen sós valójába, hát itt az idő a rögtönzött kóstolóra! Mégpedig olyanmódon, hogy ezzel hipphopp választunk is egy 'Ruhadarab of the Week'-et is, de így uncsi lenne, úgyhogy a titulus 'Equipment of the Week' lesz. Naszóval. Mi is van akkor most várjál belekavarodtam a kávétejszín habjába...

Ja, tudom. Szóval hallgatom a minap az egyik rádió adót a rádió vevőmön, és arra leszek figyelmes, hogy valami meglepően jót hallok - a műsor minőségétől igencsak szokatlanul. Mármint ezt értsd úgy, hogy még magukhoz képest is nagyon jók voltak. Ha akarod. Hehe. Szóval azt hallom hogy keresik a vicces ruhadarabokat és feldobja a műsorvezető, hogy olyanokat pl mint a tunika. Szerzői utaslista: ezt feltétlenül mondd ki hangosan mert úgy viccesebb. Ezután próbáld meg tüsszentés közben kimondani és összeáll a tökéletes komposztíció. Ha ínyenc vagy akkor gyorsan, mintegy káromkodva is megpróbálhatod. De a tüsszentés a krémje.

Ladies and Gentlemen, The Word of the Week Award goes to: tunika! [és az 'Equipment of the Week Award nemkülönben - A Szerk.]

Szólj hozzá!

Címkék: word of the week

2009/08/03
08:07

Írta: Ák_

felhő olyan... gombaaaa

Úgy döntöttem, hogy ha már hétfő akkor terítem az ismeretet. És szépen eléd osztom a tudás lapjait miközben te gyanútlanul böngészed eme sorokat. Emlékeztek Röyksopp-ra? Nem, nem vágjátok fejből?! Hát még jó, hogy én felkészült vagyok, és egyből meg tudom mutatni, hogy Lisztes barátunk már gazdagított minket egy szerzeményükkel. Na hát erről lenne szó. Hallgassátok örömmel, és közben én a skandináv-nemskandináv szótárt böngészve érdekes egybe-, kettőbe-, és hárombaesésekre lettem figyelmetes. Például hogy a gyerekeknek szóló részben a röyksopp szó mellé egy hatalmas nukleáris gombafelhő (is) van rendelve. Hm. Jamerthogy azt jelenti és hogy ezért választották? Jehogy. Már értem. Akkor nem is olyan furcsa a koincidencia.

Szólj hozzá!

Címkék: tudás világnézet ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján

2009/08/03
08:02

Írta: Szerb Lisztesember

Siami_Lamp

Az önmagába forduló lámpa, mely szerény személyemet egy feketelyukra (még a koncepció is) esetleg egy atombombára emlékezteti. [Esetleg két smárolás közben lekapott lámpa látványát is megközelítik. Vagy a sziámi-lámpákét] A tervező nem más, mint Oliver Schick. bővebben: yatzer


Szólj hozzá!

Címkék: design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása