2009/08/02
19:32

Írta: Szerb Lisztesember

Killah Gizmo

Ha már felszenderedtünk a délutáni csínáld-magad-alvásból akkor még véletlenül se nyugodjunk mínusz, hiszen minden percben lecsaphat ránk az Evil Gizmo uncsitesó.

 

őőőőŐőőŐőŐŐőőőőőőőŐŐőŐőő


komment

Címkék: best of flickr képalkotás hülyenet jókép

2009/08/02
08:13

Írta: Ák_

verdák

Ha valaki esetleg rávetemedik a Verdák című film megnézésére, akkor azt valószínűleg e miatt a jelenet miatt érdemes megtennie. Mert összességében nem egy nagy cé. Hát ez van. Viszont ezen én sírva sírtam még annak idején és azóta is tetszik. Kár hogy a youtube minőségen nem látszik rendesen az arc amit Guido barátunk vág közvetlenül a kerékcsere után. Na, enjoy.

komment

Címkék: film youtube hero

2009/08/01
13:46

Írta: LadArt_

konfúz.

Felhő koppant a padláson
Fal hőt sugároz
Én kopáron, taron
Letapadt szoknyán
Szőrszál a karon
Csempézett ég
Füves plafon
Nem kérek még
Magamat adom
Te engem
Ő a pallón
A padon
Félkerék meghajtás
Félek,
Maghasadás.

komment

Címkék: vers

2009/08/01
11:22

Írta: Szerb Lisztesember

InSecT

Charlie McCarthy 156 képen keresztül örökítette meg egy utcai lámpa rovarok általi ostromát. Ezek után a dolgot átrakta mozgóképbe egy 12 fps-es videón keresztül. Ha mindenki látott már ilyet, akkor mindenkinek ajánlott megnéznie, mert ily módon sokkal jobban képes a szem gyönyörködtetésére.

charlie mccarthy

 

 

komment

Címkék: tudás képalkotás vimeo jókép

2009/08/01
07:54

Írta: Ák_

ragozzál

Hogy ezt miért embedelem be? Egyrészt mert vicces ahogy küldi, másrészt mert ebből a videóból látszik hogy bizony Copy béby igencsak egy pro. Nem semmi ahogy változtatja a hangja fekvését. Nem egy mondvacsinált hős, lássátok saját szemeitekkel röviddel azután, hogy a plájra kattintgattok. Csak hogy kicsit szélesedjen a múltkor megnyitott Copy-paletta.

komment

Címkék: zene youtube tudás

2009/07/31
08:33

Írta: Ák_

scuderia toro rosso

Így néz ki egy jóvágású olasz származású bika. Olyan igazi keménygyerek, ugyebizony? Debizomány. Kívülről isteni Bika-design, belül pedig százával dübörögnek a Ferrari-pacik patái - jó olaszhoz méltón. Mi kell még?

 

[Lisztes barátomtól mint a design részleg főtorkosborzától kérdem, hogy őszerinte erre ráfér-é a design TAG?]

komment

Címkék: design super favourite jókép

2009/07/30
10:54

Írta: Ák_

atyaúristen!

'A cím magáért beszél' - Az ilyen jellegű mondatokat én nem szeretem. Mert hogyha tényleg magért beszél, akkor erre mért is kell külön felhívni a figyelmet? Na most mindezek ellenére eme populista nyitánnyal élek, merthogy a cím valóban magáért beszél. És csak azért közlöm, hogy így van, mert azt a rendkívül valószínűtlen esetet is belekalkuláltam számításaimba, miszerint Te, Kedves Olvasó, esetleg átsiklottál a címen felületes nézésednek köszönhetően. Persze nem azt mondom, hogy felületes vagy, csak azt, hogy mondjuk... fáradt.

Szóval azt ugye már belétek vertem, hogy ha autóreklám, akkor BMW nyert. Nade hogy egy ilyennel is ráfagyasztják a csöppenő nyálcseppet az orcámra, az már durca. Mondhatnám, hogy 'Igaz hogy csak concept...', de nem mondom. Inkább aszondom: Mért van az, hogy még conceptben is ők az istenek? Nem költői a kérdés, én sem tudom a választ, azonban tény hogy ez nagyon ott van. Hol? Hát ott. Mindennek a tetején, ahol az istenek szoktak ücsörögni. I proudly present: GINA! Please Enjoy.

(angoltudás előny)

komment

Címkék: bmw tudás tiszteletreméltó

2009/07/28
15:00

Írta: Szerb Lisztesember

kattintós

 

A 21-ik századdal jött megapixel-mánia következtében kifejlődött ránagyítási-kényszerünk csillapítása végett létre jött egy oldal. Egy oldal, mely addig enged ránagyítani amíg le nem szárad önnön kezünk. És még szép is. Tehát kéz-leszárításra fel!

 

 

 

Here iS dA LiNk

 

 

komment

Címkék: tudás jókép

2009/07/28
12:30

Írta: Ák_

adidas impossible is nothing round 2

Hát na ja. Adi Das-ék továbbra is jól küldik. Érdemes megfigyelni a laza testtartást amivel közlekedik hősünk még a vége felé is. Mert ő kemény. Kőkemény. Személyes kedvenc a kamikaze módra felszerelés nélkül bázisugró barátunk. Na azt kipróbálnám. Ki vállalja hogy elkap?

komment

Címkék: reklám youtube

2009/07/27
08:55

Írta: Ák_

kígyókocsi

Hát nehogymár abba legyen fejezve a Muzsika-szekció! Na nehogymár! És ha a múltkor belecsaptunk Copy Béby egyik művébe, hát akkor most valami nagyon másat is élvezhessünk már. Mert ugye Sokszínűek vagyunk. Nem holmi 256-színűek, hohó! Sokmillió színűek! Ibolyán innen és ibolyán túl, élvezzétek a Serpent Car című számot Quimbytől, aki eddig csak egy kiszakadt Ajjajjaj formájában képviseltette magát szerény de remek blogunk virtuális hasábjain. (ráadásul egy 'masterpiece' kategóriájú koncert verzióval kedveskedem nektek. oeo)

komment

Címkék: zene youtube

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása