2009/01/25
18:01

Írta: Szerb Lisztesember

Tokyoflash

Ha már úgyis az alter-huszonegyedik-századi-csemete korszakunkat éljük, akkor elkelne ide pár szép kis kiegészítő a divatos gönceink mellé. Masculin lényként ugye, nem jöhet más szóba csakis egy csicsás karóra. De nehogy már ilyen számlapos, bőrszíjas faliórát aggassunk a csuklónk köré. Nem, nem. Annál mi jobban toljuk. Nekünk Tokyoflash óra kell. Bizony. Néda, LED kijelzős, meg nulla számos, csúcsszuper. Vegyétek, azt egyétek. Ja és lehet szavazni kinek melyik tetszik a legjobban. Nekem a Pimpin aint easy SS, Negative és a Star Performer a kedvenceim.

 

2 komment

Címkék: design márka

2009/01/24
21:56

Írta: Ák_

You're not making any sense. At all.

Ahogy azt Sparrow kap'tány már megaszonta nekünk.

Nadehogy mire is akarok kilukadni. Hát arra, hogy a magyar (meg úgy általában) nyelvben mennyi frankó értelmetlenség van. Úgy érzem hogy ebben a kategóriában bizonyos ötleteim a röhejes baromság felszínes valóságába fognak átcsapni ám a legelső egy valóban értelmetlen értelmetlenség, nem én fogom belemagyarázozni. Ahogy azt tavalyi magyartanárom kihozta nemes figyelmem holtteréből bele a látásom közepébe, számtalan mód van arra, hogy aszongyuk: számos.

Kapirgáljátok már a felszínt? Hát én meg átrobbantom és egyszersmint lerántom a leplet, azonmód. Nemes nyelvünkben e két nyelvtanilag tökellentétes szó tökugyanazt jelenti. Éljen. A szópáros megkapja a No(n)-sense of the Week díjat. Hamár az "of the Week" díjaknál tartunk.

ja és ha valakinek még sikerült volna nem leesnie... illetve... izé, na. A szópár: Számos-számtalan. Hangos csatasikolyjal már jelentkezem is ki, ez amolyan villámposzt, ha úgy tetszik röposzt volt. Csao.

Ák

EDIT: és az oldal MÁR MEGINT elbaszódott????????????? wááááá

2 komment

Címkék: nonsense of the week

2009/01/23
20:43

Írta: LadArt_

Achilles légpárnás porszívóágyu

Szebb napokat kívánok mindenkinek ezen a ködös, de mégis esőbe hajló, szottyos napon, ami ám egész vidáman alakult - számomra -, ezért szeretném ha ti is nevetnétek egy kicsit, hiszen mindenki megérdemli - különösen TE -, hogy sírva röhögjön, mint én, amikor ezt néztem. Valamint egy osztályhavernő kérte, hogy rakjam ki, szóval here we go.

Elöljáróban megjegyezném, hogy Eddie Izzard egy transzfesztita stand-up comedist, ellenben mássága engem csöppet sem zavar, sőt szerintem ez egy pluszt visz a show-ba, hát jó szórakozást ifjak és nem éppen.

Szólj hozzá!

2009/01/23
17:21

Írta: Szerb Lisztesember

3 in 1

A régebben youtube-ajánlott-videóként hypeolt zeneszám klipjével kapcsolatban találtam pár érdekességet. The Grouch – Artsy című szám videójáról szólnék a továbbiakban. (nAná) Szóval, ha kicsit jobban megnézzük (vagy egyáltalán megnézzük, mert én szoktam úgy nézni, hogy csak hallgatom[azért az ügyes, valljátok be]) a klip kezdetén az éneklő fószer TV-t néz. Ezzel még nem is lenne semmilyen baj, én is szoktam, sőt ez a világ bármely táján engedélyezett tevékenység. Na de mit is néz? Eztet, meg ezt, meg egy kis ilyent,(ez meglepő módon nincs fenn youtube-on) a lényeg a lényeg ezekkel a videókkal, hogyha tovább nézitek a mozgóképvarázst akkor rájöttök, ezeknek a klipeknek az effektjeivel, stílusában lett elkészítve. Persze ez így elmondva triviális, de a rádöbbenés örömét gondoltam ha így megcsonkítva is, de átadom. Tanulság: nézd végig a videókat. (Hehe én háromból kettőt ismertem is.)

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube

2009/01/22
20:59

Írta: Ák_

Bedwörld, gudwörd

Mindenféle különösebb kertelés nélkül szeretném felhívni figyelmetek nemes pásztázófényét eme csodálatos valamire, ami megmagyarázhatatlan módon nőtte ki magát az angol nyelv mélységeiből. Mindenesetre én rámruházott hatalmamnál fogva - A Szerk. - úgy döntöttem hogy esetében az ítélet örök időkig letöltendő weblapunk bugyraiban, és egyazon mozdulattal büszkén prezentálom számotokra a szintén önkényes uralmamnál a "Word of the Week" címre jelölt szót, ami azonmód meg is nyerte általam a címet.

Ladies and Gents, the Word of the Week: klikk.

Enjoy!

Ák

Szólj hozzá!

Címkék: word of the week

2009/01/22
20:49

Írta: Ák_

efpéessel szvatot

Bár Lisztes barátom találta a hírt a neten, de mélyenzúgó könyörgéseimet meg sem hallva eresztette el morajló sóhajaimat a füle töve mellett, és minden hivatalos kérelemezés ellenére nem volt hajlandósága kiposztolni. Ezvan. Rámhárult.

Ugye azt már tudjuk, hogy a geekologie a legeslegjobb oldal a világon, Szerb Lisztestől. Na ja. Viszont feltételezni merszelem hogy ti - lévén hozzám hasonló lustaszarok lennétek, ugye - nem nézitek mindennap. Nahát énse. Deviszont én most kiposztolom nektek az ultimát hírt.

Itt olvasható.

Gondold már el mekkora lehet multizás közben rádtör a SWAT XD na mindegy. de azért biztos fáj meg sértő meg megalázó meg minden. Mindenesetre mi most röhöghetünk egy jót. És tényleg, ahogy a geekek rámutatnak - még jó, hogy nem volt financiális keretük és/vagy affinitásuk egy kis Wii-re. Na enjoy.

Ák

1 komment

Címkék: hülyenet geekologie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása