2009/06/14
16:36

Írta: LadArt_

dowhatyoudo.

Szólj hozzá!

Címkék: design alkotmány képalkotás jókép

2009/06/14
07:48

Írta: Ák_

Thelma and Louise

Ha már tegnap voltam kedves terítéketekre varázsolni egy idézetet Thelma and Louise-ból, akkor most itt az idő, hogy magát a filmet is ajánljam nektek. Az ugye nem kérdés, hogy úgy általában Sir Ridley Scott [a.k.a. "Istencsászár"- A Szerk.] összes művei be van tárazva az ajánlmányok közé, de természetesen Te, kedves olvasó, mint emberi lény, egy lusta ratyi vagy és nem fogod mindet letölteni, viszont, ha egyesével ajánlom, akkor talán van rá lehetőséged, hogy valamivel több leszel a mozgóképsor megtekintése alkalmával. Na nyugi, nem téged akarlak fikázni, még ha első (második, harmadik, ennedik) ránézésre úgy is tűnt, csak mindnyájan eltörpülünk Mr. Scott mellett.

Szóval, Thelma és Louise. Két csaj 'on the run', menekülnek. Ez az alap, véletlenül - vagyis, háát, nade mindegy is - gyilkosságba keverednek, és úgy döntenek, hogy 'fuck it' és lelépnek. A cél a messzi Mexikó, keresztül-kasul mindenen, adott a gyönyörű táj, de azért ennél kissé többre számíthatunk. Kemény, de kiszolgáltatott nőnemű egyedek, számomra faszán tetsző befejezéssel - ez bizony nem mindig van így, még a kedvenceim közt sem. Most nem akarok belemenni mélyen, legyen elég annyi, hogy majdnem mindenki egy genny, és éljen a csalódás a világban/kiábrándultság a világból. Képmutatás, etc. Nem árulok el többet, nézzétek meg, és akkor rájöhettek ti is. Nekem bejött a sztori, a képi világ pedig Ridley Scotthoz méltó. Katt a képre IMDB-hez. Enjoy.

Szólj hozzá!

Címkék: film filmajánló jókép

2009/06/14
07:26

Írta: Szerb Lisztesember

I am

Az a sanda gyanúm támadt eme képecske láttán, hogy szerzője kegyetlenül beflashelt pár dolgot miközben megpróbáltam elfogyasztani, Norbi Boss ellenségének számító csoki fagyiját. Mely szép titokban elkezdett hozzá beszélni, és a nagy olvadás közepette magához nyúlt, mely tevékenység során megállapította a következőt:

my god, i'm delicious

 

2 komment

Címkék: vélemény világnézet képalkotás jókép

2009/06/13
22:18

Írta: Ák_

Crash

Ez egy röpost.

Tudom, hogy későn szólok, de ha esetleg valaki ébren lenne 23:35-kor és jóféle elfoglaltságot keres akkor kapcsolódjon a királyi egyesre (m1) és figyelje az Ütközéseket, mert egy nagyon zsír film. Mondjuk a szinkronját nem ismerem, de azért gondoltam szólok.

Szólj hozzá!

Címkék: film

2009/06/13
21:20

Írta: Ák_

the rest is history

Történelmi ez a nap! Szerencsére mi ügyesen végig tudjuk követni, hogy ki hol/honnan/mikor/hogyan talált rá nemes blogunk virtuális hasábjaira. Namármost eme statisztikákat bújva akadtam az információra, ami kétségkívül történelembe fog vonulni, méghozzá igen nagy pompával kísérve. Ha érdekel, hogy most akkor mi is van, akkor kérlek kattints ide, ugyanis itt megláthatod, hogy egy ártatlan internetbújó hogyan akadt reánk. Hát igen. Sokoldalúak vagyunk, mondhatnánk. Méghozzá - ezekszerint - igencsak.

Szólj hozzá!

Címkék: tudás nonsense

2009/06/13
17:51

Írta: Ák_

csajkvóta

Ugyebár mondanom sem kell, hogy Sir Ridley "Istencsászár" Scott az egyik kedvencem. Bár akadnak necces próbálkozásai[Mennyei Királyság], még azokban is olyan képi világgal csapja arcon az embert, hogy az egyszerűen csak na. Viszont többségben vannak a retekmód élvezhető, sőt - hogyismondjam - felettébb a 'szuperhűdejó' felé hajló alkotások. Na azért nem esek túlzásokba, csak azt akarom mondani, hogy imádom Ridley Scott-ot. És ezen okokból kifolyólag mai szombatunk szelességében képernyőmre akadt a Thelma és Louise, amitől bezomány kissé féltem. Hiba volt. Viszont most még nem jutottunk el odáig, hogy ajánljam a filmet, mindössze egy idézetet kaptok, ami olyan nagyfokú lazasággal érkezik, hogy azt még Tapsi Hapsi és Will Smith is megirigyelhetné. Szitu: Nő revolverrel boltot rabol, szépen lazán-udvariasan, majd távozás közben, kifelé menet:

"Ladies and gentlemen, I want to thank you all for your cooperation. Now stay down on the floor until I'm gone, and have a good day."

Szabadon: Hölgyeim és uraim, szeretném megköszönni az együttműködésüket. Kérem maradjanak fekve amíg távozom, és legyen szép napjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: quote of the day

2009/06/13
11:10

Írta: LadArt_

0.5mmGerenDa;úgy hogy nem is érzed

ha akarnám nem lenne
ha nem akarnám meg de
kitolatok a rétre
behajtok a vízbe
az ablak plekszi
és csukott
itt ti
én ott
nemes cél az
szervdonornak lenni

Szólj hozzá!

Címkék: vers alkotmány depsession

2009/06/13
10:41

Írta: Szerb Lisztesember

Just For U

Régen, emlékszem volt egy mese-meskete amiben ilyen szivárvány hasú mackók színezték újra a világot, mikor is amaz monokrómmá vált. Valami ilyesmi tragedy történhetett mostanában Párizzsal is eme videó tákolmány tanúsága szerint, ámbátor a 21. század macijai ezúttal már nem is macik, inkább téglatestekből álló sugárzó festékládikák, de ők is segítenek.

 

Reulf from Charlesque on Vimeo.

Szólj hozzá!

Címkék: zene vimeo

2009/06/12
22:01

Írta: LadArt_

shoutOUT [a.k.a. shOUT]

A káoszelmélet szerint hamarosan muszáj lesz meghalnom. Neki üzenem, hogy úgysem fog sikerülni. Hátha megelőzöm.

Szólj hozzá!

Címkék: shoutout

2009/06/12
17:26

Írta: Szerb Lisztesember

FreiBeat

Úgy néz ki a freehug nevű gigajó kezdeményezésből átmutálódott egy új, ámbátor sokkal skillesebb alfaj is ami freebeat néven terjeng. Itt vannak az önkéntes MC jelöltek.

 

FREE BEATS from ulteriorproductions.com on Vimeo.

Szólj hozzá!

Címkék: youtube tudás freestyle vimeo

2009/06/12
07:27

Írta: Szerb Lisztesember

WOOD

Azt hiszem itt most megint arról lesz szó, hogy egy bizonyos embercsoport megmutatja nekünk hogyan is kell egy jó kis klipet összedobni. Nagyon jó kis Gorillaz arányú figurák megspékelve egy heveny Öreg Mickey egér stíllel. Mellé a szám is jó, szóval egy egészen ütős párost alkotnak így együtt. Tőlem megkapja a vimeo-minősítést. Simán. Mindenkinek szép, jó reggelt és jó gyönyörködést a gyönyörelemben.

 

WOOD from mc bess on Vimeo.

1 komment

Címkék: zene vimeo

2009/06/12
07:00

Írta: Ák_

printejjé wáz

A már az átlagnál jóval beavatottabbak már ismerhetik Mucsi "Címszereplő" Zoltánt eme kevésbé előnyös ám számomra sokszor roppant szórakoztató, máskor tanulságos oldaláról - Róóóland bazdmeg -, ám azt nem kétlem, hogy szájatok egy "ilyesfélét ritkán látni a tévében" görbületbe fog beállni, mikoris szemetekkel összhangban összes érzékszervetek rávetődik eme videóra, mely nem véletlenül kapja meg a reklám-TAGet, ugyanis az volna, nem csupán puszta és öncélú káromkodás (paradox-szitu-detektor bejelzett, lehet a káromkodás öncélú?). Szóval please enjoy with all your... erm, nerves. Vagyis kérem összes idegszálatokkal koncentráljatok a túlélés elviselésére.

[instrukció: hangerőt szoftveresen és hardveresen is tessék felnyomni, mert néhol halkan beszél a miszter - A Szerk.]

1 komment

Címkék: reklám youtube világnézet

2009/06/11
20:11

Írta: Szerb Lisztesember

Dugasz

A fali dugaszolóaljzat szépségei.

dugasz

 

Szólj hozzá!

Címkék: design környezetvédelem

2009/06/11
08:00

Írta: LadArt_

Séta a fákkban

Tisztában vagyok vele, hogy nem én vagyok a hírfolyam leközlője eme blog értékes hasábjain, mondhatni nem én futtatom azt a rovatot, ámde szerkesztőségünk oly liberál, hogy azt újonc is megirigyelhetné a kapuzárási pánik során. Ergo az is közölhet egy ilyen szösszenetet, aki egyébként képekkel és versbe szedett érzelemhullámokkal szőnyegbombáz majdhogynem napi rendszerességgel és fordítva. Mindezek miatt nameg a bolygók valamily különös együttállása miatt is (nem.), megosztanám veletek eme szösszenetet, ami közönségessége ellenére nekem nagyonis bejön, mégpedig a megvalósítás miatt, hiszen itt most a látvány és a humor mindenek felett, akinek nem bírja a gyomra... hát az utánozza a rinocéroszt. REbarbara.

Külön köszönet Marcellonak az elektronyikás átpostázásáért!

Szólj hozzá!

Címkék: design youtube ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján

2009/06/11
08:00

Írta: Ák_

whistle

Szevasztok. A múltkori Kill Bill zenecsoda után folytatódik a széria. Igencsak effektív fütyörészés, mely ha egyszer fülbemászik, soha nem hagyja el hallóalkalmatosságod járatait többé. Hallgasd hát, és élvezzed.

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene favourite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása