2009/04/26
10:10

Írta: Szerb Lisztesember

Animal Collective - My Girls

Oldalunk zene-bemutatási-áramlatát folytatván úgy gondolom nem hagyhatom ki a következő nem hivatalos, videó-tákolmánnyal megbolondított muzsikát. Maga a szám hosszú ízlelgetésre született, melyet többször körbe kell lögybölni az agytekervények közt, hogy minden apró nesz kihallatszódjon és feldolgozódjon. E mellett a sufni tuningolás következményében létre jött, mellékelt klip egyik nagyszerű tulajdonsága, a zenére való aktív referálozás. Bár ez valószínűleg már az első tizenöt másodpercben szembe fog tűnni. Jó videózást kíván A Szerk.. [ Nem mellékesen a hivatalos videó itt látható]

 


Animal Collective - My Girls from Rob Chesnutt on Vimeo.

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube alkotmány vimeo

2009/04/26
08:00

Írta: LadArt_

LeBegőzés a SzAbadBaN

Szombat délutáni hangulatomban hallgatván jobbnál jobb zenéket, elragadott a hangulat, beleborzolt a hajamba az ihlet könnyed fuvallata, és megcsapott az édeskés illata, ezért leültem hát és megalkottam ezt a képet. Mivel elég nagy ezért csak egy részletét raktam ide, ha meg szeretnéd nézni a többi részét - amit erősen javaslok - KATT A KÉPRE.

Szólj hozzá!

Címkék: alkotmány képalkotás jókép

2009/04/26
07:00

Írta: Ák_

EZ AnnYira SuPER

Ugye tudjátok, hogy a site legalján van egy 'Akikre felnézünk' rovat? És ugye tudjáto, hogy az a minimum, hogy ezt minden áldott nap nézitek?! Az a tapasztalatom, hogy ezt nem mindenki bírja hajlandósággal minden áldott nap nézni, vagy legalább alkalmanként belekukkantani. Mindenesetre őket szeretjük, és a Lisztes barátom által említett BlogEtikett miatt meg amúgyis nem szoktunk kirakni olyasmit, amit ők már kiraktak, kivéve ha azt nagyon muszáj látnotok. Hát ezt most nagyon muszály látnotok. A forrásom itt van, mélyentisztelt mindennapibetevő keretében. A videó után folytatódom :)

Hát ez egyszerűen annyira tetszősen jó, hogy a földanya alá sírom a szemeim kigúvadt vörösségét, rekedten ordítom a dallamot (NEM), és juhúú! Na a viccet félretoszva, tényleg nagyon bejön. A félreértés hasonlómódoni félretoszása érdekében a zene nem (en e em) tetszik, de poén kategóriába simán elmegy, maga a cselekedet viszont egyenesen állat (á ell ell a té).

Ha valaki fel szeretné kapni a fonalat amit vagy elejtett vagy azt se tudja hol van vagy azt se tudja, hogy van, akkor én azt odaküldöm neki. A fonál első darabját már beembedeltem, de ha többre vágysz, akkor megnézheted kétszáziksz ember megfagyását New Yorkban (meg nem erősített források szerint a legújabb windows alatt futnak), ami nagyon nagy móka. Ugyanettől a társulattól megnézhettek egy szerintem szintén K. Jó darabkát, ami a gyakrabbani felnézésre utasít vagy sokkal inkább kedvesen de aranyosan buzdít, mozdít. Ezen kívül akit érdekel még számos-számtalan ilyenféleséget találhat az említett csatornáján, vagy egész egyszerűen a 'More videos from this user'-re kattintva. A Food Court Musical nekem különösebben nem tetszett, de azért okés plusz elég jók az emberek reakciói. Ezekenkívül a szemesfül és a szemfüles olvasóink találhatnak mindenféle jót és szépet, mint nadrág nélküli metró-futam, pólómentes akármi, ésatöbbi. Jó keresgélést, egyébként az utóbbi három link az Improv Everywhere-hez tartozik, csak hogy meglátogathasd a saját websitejukat. Na, remélem kimerítő voltam, kellemes vasárnapot.

(április elsején mindenkit átszabtak azzal, hogy egy temetésen szórakáztak. csak itt kivételesen a temetés is megrendezett volt, jópár youtube júzer elhitte, és pipa lett. de természetesen ilyesmivel még ők sem viccelődnek)

Szólj hozzá!

Címkék: youtube tudás hülyenet

2009/04/25
19:34

Írta: LadArt_

Kívüláll Belülragadt

 

Azt hiszed mindenki leállt pedig ha lát ha hall halál fekete vagy fehér vagy vörös hús minden telivér és kiengeded ha megsérülsz, benned van ami kinn kéne hogy kavarogjon: tejfehér, mintha fújt volna már a szél és fütyül, ha lelép az utcakő mindegyik pislogva mered, mered vagy nem ígyis nullás ami kék pedig két forint annyisem ér ami folyik, csillan;
Megtörtént suhan;
Letörtél megvan;
Leesett zuhan;
Benézett ez van;
Lekezel toppan;
Mosoly, kis nyálcsepp,
Pont a sarkában;
A szín megrohan:
Úgysem valódi,
Poroltó vörös,
A zöld csak ravasz,
Befonom a szálakat,
Kitart:
Megtudom.

Szólj hozzá!

Címkék: vers brainstorma depsession

2009/04/25
12:56

Írta: Szerb Lisztesember

Yoda went green

A környezetvédelem szép dolog. Még szebb, hogyha egy tauntaun segítségével visszük véghez [mármint a környezet aktív védelmét, hiszen egy tauntaun CO2 emissziója felettébb csekély mennyiségű]. De azt hiszem más szép dolgok is léteznek eme univerzumban, úgy mint: A Legjobb Apa. Főleg, ha olyan hangtónussal hív vacsorázni mint aki egyszerre járatja a gége mikrofont és a párologtatót. Ezen kívül még megemlíteném a kihagyhatatlan endori halálcsillaglementét. S akik ezeket a szép dolgokat akarják magukon hirdetni, mint afféle flexibilis szendvics-hírdetést viselő szendvicsember, azoknak gyengén ajánlanám a figyelmükbe eme kis világháló-boltot.

 

Szólj hozzá!

Címkék: design star wars környezetvédelem hülyenet jókép

2009/04/25
12:41

Írta: Szerb Lisztesember

Alienator

Szólj hozzá!

Címkék: alkotmány képalkotás jókép képlegény

2009/04/25
08:00

Írta: LadArt_

Képregény #03 | The Blood Rabbit

Szólj hozzá!

Címkék: képalkotás jókép képlegény

2009/04/25
05:00

Írta: Ák_

Tavaszi tojástekercs

Az sokak számára bizonyára nyilvánvaló, hogy elérkezett azoknak az időknek az ideje, amikor Asimov mestert egy lapon lehet említeni egy tvsorozattal. Mások szerint pedig minden bizonnyal ez kurvára nincs így. De nem kell egyből felizgulni, ugyanis a mai témánkban az egyetlen közös az, hogy robotok. A science-fiction iránt kevésbé fogékonyaknak sem kell különösebben izgulniuk, csak simán vicces-érdekes, nem kell nagymértékű techno-joy az élvezetéhez.

Ám rendkívül sajnálatos módon csak és kizárólag Firefox felhasználóknak tudom továbbítani, mivelhogy ezt a tavaszi tojást a tűzróka tojta. Úgyis unalmas a húsvéti nyúl. Ha őt megöli a vérnyúl, akkor a tojást(mármint a tevékenységet, bár ebben a különlegesen speciális esetben a tevékenység ragzása miatt egyezés lép fel a főnévvel) átveszi a tűzróka. Logikus, nem? Mindenesetre a Firefox-felhasználók klikkeljenek, és már élvezhetik is a végtelen lehetőségek repertoárját. Plusz klikkelgessenek nyugodtan az újrapróbálásra. Egy idő után atomcsapás rá a válasz, de ez kíváló móka egy unalmas <bármelynap> délutánján. A nem Firefox-felhasználóknak pedig elérkezett a váltás ideje...

 

 

and they have a plan

Szólj hozzá!

Címkék: science fiction hülyenet

2009/04/24
10:19

Írta: Ák_

kizárólagos

Én direkt tartózkodtam, én elszánt szándékkal nem akartam. Én megtartottam magam a pengeélen, nehogy aztán le kelljen írnom. De Cafatka megkérdezte, tulajdonképpen külön ő kérte, úgyhogy nincs mit tenni vagy nem tenni, ki kell postoljam, Annak kell adjam a hét szavát.

Nem bonyolítanám túl, de annyit azért ellőhetek, mint kulisszatitkot a tengerparti föveny által okozott félhomályban, hogy csak egyetlenegy olyan dolog van, ami jobban felborzolja Cafatka idegeit úgymint szőrszálait, mint a következő hét szava hallása. Az pedig annak leírva látása, és vizuális magába fogadása! Kiégett szemek, hamuvá porladó agyak, homokká vált homloklebenyek, magukat sírva megadó immunrendszerek, nagy ellenállók és partizánok, halljátok szavaim, melyek megrengetik eme blog falait:

Ladies and Gentlemen, The Word of the Week Award goes to(kombinált): lösz és humusz!

(nem, én sem értem, mi olyan nagy durca ezekben a szavakban. Igen, én is úgy vélem, hogy Cafatka túlreagálja. Nem, még nem őrültem meg...)

Szólj hozzá!

Címkék: word of the week cafatka

2009/04/24
08:26

Írta: Szerb Lisztesember

iPhotography

Ahogy azt már a lomography cikkben is bevezettem, nagyszerű képeket lehet csupán a kompozíció és a pillanat megörökítése révén produkálni. Ezzel természetesen nem azt mondom, hogy a végtelen plusz egy funkcióval rendelkező profi gépeknek nincsen létjogosultságuk (én már régóta vágyok egy ilyen létjogosultságra a szobámban), hanem, hogy sokszor egyszerűbb eszközökkel is zseniálisat lehet művelni. De, ha már az egyszerűbb eszközöknél tartunk akkor a tapasztalat azt mutatja, sokan ahelyett, hogy vennének egy erre a célra tervezett eszközt (ár/érték arányában még olcsót is) inkább pótolják azt a nem erre tervezett eszközzel. A mobillal. És hát mi is a legnépszerűbb mobil mostanság? Csak nem a Mc’menü mellé passzolt iPhone? De. Nem is ez a lényeg, nekem semmi bajom nincs is ezzel a készülékkel (sőt, hasonló létjogosultságra számíthat az előbbiekben említett fotográfiai eszközzel), csupán nem fotózásra találták ki. Ennek ellenére valaki mégis vette a bátorságot, hogy összegyűjtse a 100 legjobb iPhone-nal készült képet. És, ha hiszitek, ha nem, sikerült nekije. (Vannak köztük olyanok is akik iPhone-fotográfiában utaznak.) Íme:

 

Szólj hozzá!

Címkék: képalkotás megapixel

2009/04/23
17:17

Írta: Ák_

vulkánugrás

Abban az érdekesen ámdebár kettős helyzetben vagyok, hogy egy nem különösebben jó videót fogok kipostolni. De ami a videón kép és hang formájában található, tehát maga a cselekedetmény ami fel van véve, az egyszerűen awesome. Awe-some!

Valery Rozov (RUS) helikopáterből ugrott egy jó nagyot, bele egy működő vulkánba. Na nem kell könnycseppeket maszatolni, mindez a kamcsatkai tél közepén lett megtörténve, szóval be volt fagyva, de így is elég keményen megszívható a sok szikla meg minden okán. Szóval akit érdekel kattintson, és nézze végig ügyesen, ezt az amazing cselekedet. Akit mégjobban érdekel, az akár interjút is találhat az extrémállattal (minden tisztelettel mondva) ugyanazon az oldalon. Természetesen mi más, mint a híres-neves Red Bull színeiben történhetett meg mindez? Ugyeugye... Ja, egy parányi apróságot elfelejtettem megemlíteni: az ejtőernyőjét csak azután nyitotta ki, hogy a kráter pereme alá ért... Hoppá!

 

Szólj hozzá!

Címkék: tudás

2009/04/23
15:00

Írta: Szerb Lisztesember

Love Vs. Sci-Fi

 

Most jön a nagy LinkVálasztás. El kell döntenetek, vajon épp menthetetlenül szerelmesek vagytok, vagy pont egy kis Sci-Fi re vágytok. Természetesen a kettő kombinációja nem létezik. Eh, miért is létezne? Szóval piros kapszula, é vagy kék?
 
 

Papir szív  

  Moon

 

 

1 komment

Címkék: youtube filmajánló

2009/04/23
10:34

Írta: Szerb Lisztesember

The UsB Attack

Szólj hozzá!

Címkék: alkotmány képalkotás képlegény

2009/04/23
08:00

Írta: LadArt_

Képregény #02

Szólj hozzá!

Címkék: képalkotás jókép képlegény blood rabbit

2009/04/22
18:12

Írta: LadArt_

A FÖLD NAPJAinkban

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény környezetvédelem alkotmány világnézet képalkotás a világ tévedései jókép blood rabbit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása