2009/10/03
12:00

Írta: Ák_

Alíz Wunderföldön

Hamár úgyis belecsaptunk a trélerlecsóba - jó nagyot fröccsent baszki - akkor mért ne engedjük meg hogy a szanatszét szálló kolbászdarabok mellett egy Alice in Wonderland trailer is az arcunkba cuppanjon a nagy igyekezetben? Merthogy szerintem megéri módosítani a tartásunk földdel bezárt szögét annak érdekében hogy elfogópályára álljunk a már említett tréler röppályáját keresztezve a megfelelő helyen a megfelelő időben. Ha mindezt a bonyolult műveletsort végrehajtottuk akkor kapjuk össze magunkat, mert egy utolsó feladatunk van még: Kattintani a PLÁJ gombra. Enjoy.

Ha ide kattintasz megnézheted idegesítő-alsó-izé nélkül, HDben. Sajnos ehhez Embedding disabled by request. Ha nem akarsz ide kattintani akkor alant vár rád az egyel rosszabb de gyorsabban magadévá tehető verzió.

Messze van az a 2010 március 5, ugye? :(

2 komment

Címkék: film youtube rendező

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása