2009/07/21
08:59

Írta: Ák_

SzájFáj_ás

Most egy kevésbé főoldalasabb szógörbület keretében szeretném osztani az észt a science-fictionnel kapcsolatban. Na ne izgassátok túl magatokat, hallom ahogy túlpörögnek azok az agymotorok, ne izguljatok, igazából nem én fogom osztani az észt. Az apropó egyszerű: SCI Fi Channel nevet változtat, SyFyra. Hmhm. Ez mért izgi? Nem az, nem is erről lesz szó, viszont idéznék egy interjúból amit a csatorna elnöke adott ennek az apropóján, és egy-két általánosabb érdekesség is található benne.

Szóval NEM a névváltoztatásról lesz szó, hanem én kiemelek nektek egy-két érdekes részletet, rázseblámpázok egy-egy tévhitre meg ilyenek és hasonlók, ugyanis sokan azt se tudják hogy a sci-fit eszik e vagy szarják. Ha egy kicsit is érdekel akkor klikkelj.

komment

Címkék: science fiction ismeretterjesztődés ingerületátvitel útján

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása