2009/07/20
12:01

Írta: Ák_

Best of Magyar

Szerencsére valakinek ismét eszébe jutott, hogy mekkora móka lenne kiválasztani nyelvünk legjobbját. Mármint a legszebb magyar szót. Nem egyszerű, mi?

Hát ha te is akarsz eldobni egy szavazatot, akkor kattints ide és egy félórás-órás ismerkedés után, ami alatt kitanulhatod a weboldal felépítését, miértjét és hülye trükkjeit, már le is adhatod szavazatodat. Ha nincsen ötleted akkor böngészd végig a Word of the Week szekciót, hiszen ezen szavak bármelyike megérdemelhetné hogy a legszebb szó legyen. Különösen a teremtmény, ha ki tudod mondani. Én hirtelen akkora többletőrületben voltam (nem), hogy nem is nagyon tudtam mire szavazni. Majd még gondolkozom, és egyszer csak beugrik A Legjobb...

komment

Címkék: word of the week

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása