2009/07/03
15:23

Írta: Szerb Lisztesember

1 Gömböc Fagyit kérnék

Végre valahára egy réges rég óta fennálló problémára talált választ szerkesztőségünk kicsiny keménymagja. A problematika zárját pedig nem más kulcs nyitja, mint a „Mire-is-költsük-oly-sok-pénzünket?” kérdésre adott válasz. S eme válasz nem más, mint a magyar fejlesztésű Gömböc. Mely honlapjának én személy szerint még a webdesign tag-et is oda jutalmazom, mert ötletesen kivitelezett ízlés. Megtestesülve.
Hogy miről is zuhan itt a szó?
A legelső homogén kelj- fel Janásoról, mely limitált edició és külön számozást kap, az aktuális dátumnak megfelelő évig felmenően. Sőt nem árulok el nagy titkot, hogy a szám nagysága és a Gömböcke ára fordítottan aránylik egymáshoz. Persze ezen kívül még megadhatjuk Gömböckénk anyagát, színét meg miegymását, hogy még egyedibbé tegyük. És végül de nem utolsósorban, erre tessék beszambázni a Gömböc-rendelési-sorba.
Én már benn állok.

http://www.gomboc.eu/

 

1 komment

Címkék: design webdesign tiszteletreméltó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása