2009/06/01
15:35

Írta: Ák_

pillangó hatás

Eljött a nagy pillanat, bekövetkezett a június. Kánikula, nyár, forróság, strand, csadálatos minusz ezer fok. Mi többre vágyhat még az ember... Hát én besomfordáltam a napsütésről egy kicsit kockulni, hogy szemetek láttára köszönthessem az új hónapot, mely májushoz hasonlóan volt olyan jó arc, hogy szabadnappal karöltve emelte kalapját. Hát most ennélfogva meg van az opportunitásom az írásra, plusz szívből köszöntöm eme hónapot. Már úgyis olyan rossz volt, hogy folyton kinn kellett lenni a napon, végre valami... :P

Szóval, eme alkalomból nem kevesebbet választottam néktek, mint egy idézetet Dr. Rob Gilberttől, akiről - shame on me, szégyen és meggyalázott - fogalmam sincs, hogy kicsoda, egy egészen kicsit sem. Viszont az egysoros megtetszett, úgyhogy osztom meg veletek egyből, hátha gondolatra sarkall akár csak egy lelket is a vákuum netovábbjában körözve, vagy hozzám hasonlóan csak simán megsomolyogjátok két adag somfordálás közben. Enjoy.


"It's all right to have butterflies in your stomach. Just get them to fly in formation."

Szabadon is igencsak kábé: Azzal nincs semmi gond, ha pillangók vannak a hasadban. Csak vedd rá őket, hogy alakzatban repüljenek.

Szólj hozzá!

Címkék: quote of the day

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása