2009/05/19
08:53

Írta: Ák_

ajóIsten állatkertje

Ugye? Szerintem is. Annyira nagy, hogy azt el sem lehet mondani. Vagyis én nem tudom. De most nem aktuálszociológiai problémákról lesz majdan szó, mint ahogyan azt a cím egyáltalán nem titkolva sugallja, hanem sokkal inkább előveszem, leporolom, izzítom és puncholom a jó öreg Word of the Week sessiont, réges-régről, egy messzi-messzi galaxisban (aminek a közepén atomnagy fekete lyuk tátong rád várva).

Szóval, mivel olyan nagy a jóúr kertje, melyben állatait tartja, mégsem várhatod el tőle, hogy mindegyiknek nevet adjon! Van jobb dolga is! (I'll put some more jam here, and a radiator as well)

Szóval ez aljas rágalmazásnak beminősülő istenkáromló hazugságcsataló, ugyanis a valóság az, hogy ő biz adott nevet minden állatnak, némelyiknek James Mason hangján, másoknak másként(a 'baboon'-nak állítólag Eddie Izzard orgánumában). Akárhogyis, te meg én (nem, te buta, nem konkrétan te meg én, hanem mi, az embereeeek, tudood) nem tudjuk mindegyik alfajt kívülről-belülről, de némelyik családot sem, sőt mi több. Ezért alkotta meg nyelvünk - ezúton is hálás köszönet és maximum respekt érte - eme szót, mely mássalhangzó-torlódásával hívta fel önmagára először figyelmem pókhálaját. ('mtm', nem mindennapi kombó! Grat Hungária nemes és nem annyira lakói!)

Ladies and Gentlemen, The Word of the Week Award goes to: teremtmény!

komment

Címkék: word of the week

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása