2009/04/25
05:00

Írta: Ák_

Tavaszi tojástekercs

Az sokak számára bizonyára nyilvánvaló, hogy elérkezett azoknak az időknek az ideje, amikor Asimov mestert egy lapon lehet említeni egy tvsorozattal. Mások szerint pedig minden bizonnyal ez kurvára nincs így. De nem kell egyből felizgulni, ugyanis a mai témánkban az egyetlen közös az, hogy robotok. A science-fiction iránt kevésbé fogékonyaknak sem kell különösebben izgulniuk, csak simán vicces-érdekes, nem kell nagymértékű techno-joy az élvezetéhez.

Ám rendkívül sajnálatos módon csak és kizárólag Firefox felhasználóknak tudom továbbítani, mivelhogy ezt a tavaszi tojást a tűzróka tojta. Úgyis unalmas a húsvéti nyúl. Ha őt megöli a vérnyúl, akkor a tojást(mármint a tevékenységet, bár ebben a különlegesen speciális esetben a tevékenység ragzása miatt egyezés lép fel a főnévvel) átveszi a tűzróka. Logikus, nem? Mindenesetre a Firefox-felhasználók klikkeljenek, és már élvezhetik is a végtelen lehetőségek repertoárját. Plusz klikkelgessenek nyugodtan az újrapróbálásra. Egy idő után atomcsapás rá a válasz, de ez kíváló móka egy unalmas <bármelynap> délutánján. A nem Firefox-felhasználóknak pedig elérkezett a váltás ideje...

 

 

and they have a plan

Szólj hozzá!

Címkék: science fiction hülyenet

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása