2009/04/13
13:00

Írta: Ák_

departed - akik el vannak menve

Master Martin Scorsese. Ismerjük? Ha nem akkor emberré válásunkat akár el is kezdhetjük a mester összes műveinek megtekintésével. Na azért csak ésszel, ne mondjuk rá, hogy jó, amikor nem is láttuk (bizony, ilyenek is vannak). Csak nézzük meg, mert megéri.

Szóval, a The Departed - A tégla című újkeletű mozifilmje először nekem nem tetszett, de másodjára belopta magát a legjobbak közé eszementen beteges humorával. Egy kicsit rejtett, de halálosan fekete. Ehhez a humorhoz hasonló a soundtrack CD-n könnyedén fellelhető zene, aminek az instrumentálja odaszab - szerintem - az ének ("ének") megér egy somolyt, a lirics pedig csodásan megy a beteg humorhoz ami visszafogottan letépi a fejünket a film óvatosan gondos megnézése közben. Ráadásul rendkívül megfelelően van a mozgóképhez applikálva ez a zene a képsorok alatt is. Na, ez most csak hang. Szöveget angolul itt megtaláljátok a 'more info' részben.

És nem mellesleg amolyan 'oeoeoeoe11oneone'-ként ezzel a betegesen fekete valamivel szeretnék mindenkinek kellemes húsvét hétfőt kívánni, gondoltam megfelelően megy ez a zene az ünnephez. Enjoy. És még kevésbé mellesleg boldog szülinapot biododinak :)

(és konszideráljuk meg a hangerő posszibilis lejjebbvételét, mert szerencsére egy kicsit recseg)

Szólj hozzá!

Címkék: zene film youtube soundtrack filmajánló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása