2009/03/31
18:42

Írta: Ák_

atomhalál kilencezer

Ennek a postnak kettő egész darab célja van. Először is, hogy gumiszoba-formájú játékterületet adjak aberrált elmémnek, másodszor meg nehogymár kevesebbet postoljunk, mint februárban (amikor egy hét fizetett eltáv volt a szerkesztőség [XD] háromketted részének). Na, szóval.

Aki nem tudná mert mondjuk újonnan csatlakozott szedett-vedett bandánk sokrétű apagyilkos mondanivalójához, azzal közölném, hogy az ilyenféle címadások további szarkasztikus gúnyt fektetnek arra a témára, amit eme oldalon ezzel a postommal kezdtem el. Akkor még sokan nem voltak velünktartva, például 'franceparis', a legújabb kommentelőnk :P tehát ezt most belinkeltem. Szóval. Éljen a címadás, plusz:

Szuperötletes 'mi lennél ha állat/tárgy/szerkezet/jármű/használati eszköz/híres ember/stbstb' lennél című játék osztályfőnöki slash pszichológián [remélem jól írtam - A Szerk.]. Adok egypár tippet. Állatként menő a galandféreg (főleg ha CIPAs a beteg és több mint tíz méteres is lehetsz). Egyébként az 'egyéb' kategóriába javaslom a bélboholy nevezését. Különben a legmenőbb Nóri mint jármű - fúrópajzs. Cafat természetesen nem más, mint egy tankkal keresztezett úthenger, de igazából nem is erről akarok beszélni, csak postot írni.

Igazából a legfőbb cél a visszalink volt mielőtt valaki lecsukat az első-látásra-balszaftnak-tűnő címadásaim miatt. Meg persze a pluszegy post. Na, mielőtt 'off ye go' formájában fellövöm a PJ-t, még egykét érdekességet közölnék. Na ugye mi, adminok szemmel-szájjal tudjuk követni, hogy ki honnan talált ránk. Mármint a blogra. Egyébként ti, júzerek is szemmel tudnátok.

És ezzel kapcsolatban érdekes elgondolkozni azon, hogy az első találatok között vagyunk google érthetetlen bugyraiban a 'kivénhedt kurvák' kifejezésre. Vagy talán kivénhedt ribancok? Nem vagyok benne sör. Ezenkívül a minap ránktaláltak úgy mint 'makimajom' és úgy is, mint 'locsi-pocsi'. És a pandákról szóló oldalak közt is az élen hullámvonaglunk. Ollé.

Na, ahogy ígértem. Off ye go.

Szólj hozzá!

Címkék: tudás szarcím

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása