2009/03/26
16:30

Írta: Ák_

dögunalom, vészveszély,

bableves és tökfőzelék.

A hét szója már ki lett osztva emberesen a héten, de most újra ki lesz osztva mert van egy szó, ami jó. Parányi kollaterálisan járulékos hibaszázalék, hogy nem létezik, mert úgy lett ki és amódon feltalálva ál talam.

Akárhogyis, nekem tetszik, tehát kap egy postot, ami az ő sajátja lesz. A szó ami a ma derűjét elérhetővé teszi az arra affinitással rendelkezők számára, nem más, mint: dögfőzelék!

Éljen szép nyelvünk ami felülmúlhatatlanul magyar, mert ilyen utánozhatatlanul csodákat lehet kihozni belőle. Mondhatni Istáncsászár. De Istenkirály mindenesetre egészen biztosan. Na, jó elmélkedést a dögfőzelék eredetisége és lehetséges jelentései fölött, ha eltöltötök vele 5 percet, már jól jártok. Vagy nem, de szerintem tutira. Na ollé, további sok sikereket az életbenmaradás megőrzésének fenntartásához a vegetációtok kontinuitása által.

2 komment

Címkék: word of the week

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása