2009/03/01
21:18

Írta: Ák_

AT-Ingák hAil-mArcha

Vannak még emlékképeitek, vagy legalább emlékfoszlányaitok a Pendulum-postomról? Nembaj. Hozzájuk is related a dolog de valójában a magát mármár szessönné kinövé jókép-sorozatot (sorozat? hm.) folytatnám. Méghozzá egy jókis darabval, amolyan márciusköszöntésként. Merhogy a február volt eddig a toppon de ennek most vége! Mondjuk elég obvious hogy egyre jobbak és minőségieibbiek az irogatásmányaink. Akárhogyis, jön a kép, a borító a Jungle Sound Gold albumról, amin vannak Pendulum-számok és nem, vannak jófélék és neméppen. De a kép megsomolyogtat.

És úgy egyébként co-társ Lada jóvoltából hozzánkvágódott két azaz kettő darab ipod-dock egy olyan oldalról, amire amúgy is felnézünk, tehát neked is minimum minden nap olvasnod kéne. Na aranyban és feketében.

komment

Címkék: dnb jókép

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása