2009/02/24
14:00

Írta: Ák_

Galactica nem csak fanoknak

se nem csak nagyokbnak, se nem csak kicsiknek. Az agyam eldobom ezektől. nem ragzanám ha nem muszálytatós, ezt a képet szemlélődjétek meg és dobjátok el messire az állkapcsotokat a rekeszizmotok remegésének hullámainak átadva magatokat. Már ha ilyen lesz a reakció, és nem valami beposhadt felháborodás. Mert elvárom attól, aki ilyen minőségi helyet olvas, mint a mi blogunk, az ne legyen beposhadt felháborodás. Na szóval nem hiszem, hogy hozzáfűznék bármit is, nézzétek azt egyétek, lehet gondolkodni, elemezni, satöbbi satöbbi. Ri-di-cu-lous.

 

Egyéb kisebb-nagyobb, adott esetben hátteresített verziókat itten keressetek.

Amúgy számos-számtalan gondolatom van, jómagam sem tudom megszámolni. De nem akarok megosztani, gondolkodjatok csak el rajta, azok is csak nyugodtan akik nem ismerik a sorozatot. Mindenesetre azért a nő középen mindennek a teteje :) persze csak tizenketten vannak, szóval... na mindegy :)

(és Lada, nem Baltar van az áruló helyén, legalábbis amennyit kibogoztam wikiből...)

Ák

komment

Címkék: battlestar galactica jókép

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása