2009/02/11
16:27

Írta: LadArt_

héjában_lőtt~kurbli

 

Sorry srácok a kezem nem áll írásra mostanában, csak max sírásra montanában mondanád ha, bontanád a sírásót te szól a bogdán fáma mit van mit tenni az i-t a pontra tenni és a vajat a fülre kenni a bűn mellé a mellre plecsni pelcsi vagy pelenka ha pelusod nem lepke má-ma lappal nem lepel tart eddig tart vagy pedig tart ára a tartárnak rekkenő tekercset letepernek megfejelnek egy helyi fejővel ha fiad egy fejjel magasabb egy fejősnél vagy fejesnél hesszelt hegyes késkenő e nőnél csűrdöngölő pallosnál az ölő te vagy mostmár a hatos szám ma. Baromira ihlet nélkül ha hitetlenül mégis benned vegyül minden fertő és sül ki a kalácsom karácsony van helyett hármas lett a bárgitárom pedig magoltam mint egy koordinátor rendszerben számolni nem félni bátor megijedni sem rest a fater már olt tűz előtt is tűz a bűztől tölt majd bödönt az öledbe költ mint valami öles tölgy hölgy.
Visszahőköl mint visszér a vízkőtől beszól majd leszáll a fej mint egy-két literes tej, belterjes fejtegető tehén vissza a tőgy tök könnyen könnyez ez egy nyeklett tegez mert móricka sem mórikált marikát és mégis egy maréknyi pistát pesten bepuszikált. Nincsen szó itt semmiről se csak egy fákkal övezett erdőbe menetelnek a helyettes terebélyek meg verebélyik ha veréb közelébe verekedik magukat elhintik a magukat mint multkor a hajukat hullajtva hulla csapódott az ajtóba csapóajtó hullott kajtatva kajám hajtásának híjára. Delej.

 

1 komment

Címkék: agymenés agyvihar brainstorm brainstorma agyrecesszió makáma

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása