2009/01/13
19:28

Írta: Ák_

Galactica countdown: 3

Avagy eljött az ideje az első pump-up postnak annak örömére, hogy három nap múlva elérkezik péntek, vagyis január tizenhat, vagyis jön BSG s4e11! Amit sokak leszarnak de van akit érdekel, köztük engem is, és mivel én írok ide ezért én döntöm el hogy mi lesz ide írva. Waze.

Na szóval kezdjünk pumpálódni, és a pump-up első, szolid de odaszabós lépéseként kaptok két linket: egy sneak peak-et és egy official trailert. Ne várjatok sokat, mert nem mutat sokat egyben, és mert kábé akármit össze lehet ollózni - de ahogy Tigh egy egész másodpercen keresztül megfordul, egyik kezében egy baszomnagy flintával másikban egy sidearm-mal :) az húúúú.

Ja és javasolom a Webisodeok végignézését, mind fennvan youtube-on, szóval sok sikert. Ezeknek a fényében új értelmet nyer a trailer is, egy eléggé sötét félévadot festve elénk. Hát good luck és enjoy. Ja a trailer kilencvenegynéhány másodpercének ne örüljetek, nagyon sok értékes másodperc van előző részekből.

Itt a sneak peak.

A trailerhez csak annyit, hogy a két linken tökugyanaz a trailer van, de az egyikben van egy retekidegesítő hanghiba, a másikban meg valakit esetleg felszabhat a kép széle. Én amúgy az utóbbit javasolom, vagy akár mindkettőt :) Ja és az előbbi szélesvászonú, vagy olyasmi.

Hanghibás, szar-a-kép-szélés.

Enjoy! Holnap a Pump-up session második felvonásában további material fog manifesztálódni! Addigis oeoe!

Ák

Szólj hozzá!

Címkék: battlestar galactica pump up session

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása