2008/12/14
20:10

Írta: LadArt_

How to shoot yourself in the nape?

No igen, elhatároztam, hogy addig kicsit jegelem ezt a blogos témát, amíg megjavításra nem kerül az oldal színvonala, de ezt muszáj megosztanom azon szerencsésekkel, akik kibirják hogy elolvassák a cikkeket anélkül, hogy telibehányják a monitorukat vagy a mögötte lévő falat, esetleg fele ez, fele az. Tehát minap a Zasszony mutatott nekem egy oldalt, amit fenntartásokkal kezeltem, viszont olyan stílusa van, hogy nagyon megtetszett. Megvilágító erejűt vagy extrém szinten hasznosat nem nagyon találtam eddig rajta - na nem mintha több oráig kerestem volna - viszont néhány érdekes videót sikerült kiválogatnom, természetesen a "love&sex" részből. Ebből kiderül, hogyan legyünk tökéletes "pasik" (persze ott van a barátnős is, de hadd legyek kicsit soviniszta, köszönöm), itt pedig tippeket kapunk mit ne csináljunk egy közös ágyban. Persze ez a kettő csak egy pár a sok vicces video közül, nekem az egész nyelvezete meg felépítése tetszik nagyon, kb mintha vmi komoly témáról lenne szó, de közben hogy néznek már kiiii?! [Angoltudás szükséges]

Enjoy!

komment

2008/12/14
11:15

Írta: Szerb Lisztesember

MuSiK

Csak hogy a sok trailer nézés mellett a világ más mezején is csöppnyi műveltségre tegyünk szert, gondoltam ide alkotok egy kis muzsika-battlét, zene-csatát. A játékszabályok egyszerűek: ugyanaz a szám, más előadó, ki a jobb? Elárulom a megfejtést: nincs győztes, az eredmény: MÁS. Se rosszabb, se jobb. Illetve hangulat és ízlés függő, SzERiNteM. Na de most már ideje lenne felfedni a játékosokat, ugye. First player: Louis Armstrong. The Second (is) coming: ( : D ) Edith Piaf. A harcmező: La vie en rose.

Azért esett erre a dalra a választásom, mert elég sokan hallották (remélem) csak éppen nem tudják mi is az, ki is az. Én kőkorszaki Edith P rajongó vagyok, így amikor egyik nap találkoztam a Louis A feldolgozással, kellemes meglepetésként ért. Nem tudtam, hogy van más interpretáció is. Persze logikus, de ez nem olyan dolog, amin az ember gondolkodni szokott. Lényeg a lényeg, hogy vigyétek és egyétek.

 

EDiTH   P  

      LoUIS   A

 

komment

2008/12/13
19:40

Írta: Szerb Lisztesember

KrÉzy

I am not crazy. I am just special. Naná, mint mindenki. De ugye, ha mindenki spéci, akkor valójában senki sem az. Na de ezt megvitatni nem az én tisztem. Maradjunk csak annyiban, hogy ismét jó kis trailer bemutatót akarok írni, mégpedig a Special című film kisfilmjéről. Furcsa, hogy hogy tudok mindig beleszeretni egy trailerbe. Tudjátok, túl egyszerű vagyok, ahhoz, hogy nehogymár ne. Plusz ez a huszonegyedik század nagyon jól végzi a dolgát ilyen téren. De ezzel a postal (írásával és olvasásával egyaránt) ismét egy rémesen nagy felelősség nehezül atlas-vállainkra. El kell dönteni ki is a telepatikus. (Igen, nem az a fickó, aki egy patika feliratú boltban telefonokat árul.) Döntsétek el!

 

komment

2008/12/13
16:41

Írta: Szerb Lisztesember

numero vier

Kis, szombat, korán-sötétedős délutánra ajánlom a 30y új No. 4 című (Rém kreatív cím azt meg kell hagyni. A Szerk.) lemezét. A legjobb tulajdonsága természetesen, hogy olyan nagyon HaRMiNC Y-os. Gondolom most mint jó post-író, elvárható lenne szerény személyemtől, nevezzek meg számcímet mint perszonális kedvenc. Hát a hadi helyzet a következő: kettő is van.

1 Felhő

2  Karambol

Azért azt jelezném, hogy ezek a számok egyszeri, rém felületes áthallgatás után lettek kiválasztva. Így a jövőben ez a lista bővülhet. Minden valószínűség szerint tizenkettőre fog.

 

Ne feledjétek, a kép csak frusztráció!

 

komment

2008/12/12
20:27

Írta: Szerb Lisztesember

GOWzwei

Az az érzésem, hogy kellett egy mad-world-trailer substitute a második gammához is. Ámbátor az nálam nagyobbat ütött, de ez is megteszi a hatását, a randavú tréler marad úgyis az ultimát-killer. Üröm az örömben: végén elég kiábrándító Ybox reklám figyel, de hát mit is lehet várni ettől a végtelenségig elkapzsiasodott világtól. No de kár a búslakodásért, hiszen a munkásoknak a ronda, sötét bányában a helye.

Rendezvous-előzetesről annyit, hogy úristen dobpergés, állfogás, odaszórás és mivel Marcus Fenix, naná, hogy nem késik.

komment

2008/12/08
19:32

Írta: Szerb Lisztesember

Monsztaz neki az Éliennek

Új DreamWorks film a láthatáron. Itt a vadiúj trailere. Ha egy kis esti szakadásra vágyik bármelyi kötök is az feltétlenül rántson rá, az egérre. Továbbá segg-scan és az ultimát tanulság: nem köll agy. Amúgy a személyes kedvencem a nagy, gülüszemű szőrmók aki olyan fejet vág mint én, a nap 23 órájában. Annyira aranyosan értetlen. Nézzed.

UI: Csótány PhD, úrég, én is megváltoztatom a nevem erre az tutifix.

 

komment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása