2008/12/01
21:55

Írta: Ák_

gazdasági KURVAANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁD

Namármost. Szar post. Ha nincs sok időd, hagyd ki a gecibe.

Amiket első gondolatból írtam volna a problémáról, amit Lada már kifejtett ebben a postban azt második gondolásra minden további nélkül kimoderáltam volna. Meg amúgyse lett volna semmi értelme. A virtuáis őrjöngés kevésbé hatásos, mint a valódi.

A probléma magját amúgy nem tárgyalnám részletesen, Ladamester már leírta. Mindenesetre a lényeg az, hoooogy... nem is tudom, mi a lényeg. Ha kaptunk volna egy kisebb - vagy akár egy nagyobb - atomcsapást a terem közepére a film elején, akkor szebb lenne a világ. Számomra azért, mert nem látom a ratyiszaftot, a világnak meg azért, mert megszabadul a "kurvaszar miaszar" egy kópiájától.

Namármost. A probléma forrása abban gyökeredzik, hogy aki nem látta az akár még nevetni is tudhatna a postjainkon. Ezt NE tegye senki. Nem vicces. Elérkezettnek éreztem a világvégét. És nem voltam egyedül.

Szóval a lény az, hogy nem akarom túl viccesre venni az amúgy ellenállhatatlanul derelyés figurát, mert kurvára nem röhejes. Nagyon komoly vagyok.

És ha tudnátok hogy milyen alapvetőtől merőben eltérő, az abszolút végtelen felé tendáló erőfeszítésbe telik nem káromkodni ebben a postban - illetve a már leírt káromkodásokat és/vagy értelmetlen capslockos sorokat kitörölni - akkor csodálattal vegyes térdreborulással tekintenétek a kommunikáció illetve információ eme nemes, totemszerű forrására. Nem úgy, mint arra a szarra, ami meri magát adathordozónak tekinteni. Egyáltalán kazettán volt? vagy min, pendriveon? Úristen képzeljétek szegény pendrive sorsát.

Isten megteremtette, a maga képére formálta, vagyis a leggyorsabb USB-portokhoz is képes csatlakozni, véges - ám rengeteges - adat tárolóhelyének lehetőségét kínálja... És mindezt elhasználja valami GYÖKÉRARC tanár (mi a retkes jobbszaftért nincsen dupla, tripla illetve n-szeres kihúzás ebben a szerkesztőben? )

Mindenesetre továbbra is az a véleményem, hogy ha ezt olvassa valamelyik amerikai/iráni/orosz háborús akárki, aki akkora hatalommal rendelkezik, hogy ha bepipul, a Tejút is beleremeg - vagy akár csak egy freerider, akinek éppen van kéznél egy gravitációs termonukleáris töltete, vagy akár csak egy kísérleti valamije amiben akár a legkisebb potenciál is megvan a jelentős pusztításra -, és jobbá-szebbé akarja tenni eme szánalmasan siralmas világot...

Hát na igen. A legmélyebb mélységekbe süllyedtem és már nem is nagyon lenne hova leessek, azért eme kétségbeesett segélykiáltással vegyülő "miafasz" sikoltás, mely inkább az oroszlánüvöltésre hajaz, mint a cinege énekére. Mindenesetre mindez természetesen csak egy, az általánosnál egy kicsit súlyosabb "agyfasz" egy lehetséges kivetülése egy postban, mint információvivő közegben. Bleh.

3 komment

Címkék: kurvaszar miaszar

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása